Агар ацетатний.
Застосовується, щоб ідентифікувати ентеробактерії за їхньою здатністю утилізувати ацетат натрію, як єдине джерело вуглецю.
Застосовується у мікробіологічних лабораторіях різного напряму. Наприклад медичні, Держпродспоживслужби, лабораторії контролю якості підприємств харчової промисловості.
Склад:
- агар мікробіологічний – 15 г/л;
- натрій хлорид – 5 г/л;
- натрій ацетат – 2 г/л;
- калій дигідрофосфат – 1 г/л;
- амоній гідрофосфат – 1 г/л;
- бромтимоловий синій – 0,08 г/л.
Рекомендації щодо зберігання.
Зберігати агар необхідно в закритій банці з щільно закритою кришкою при кімнатній температурі 5С...25С, уникати потрапляння прямого сонячного світла та вологи.
Термін зберігання, при зазначених вище рекомендаціях – 24 місяці.
Упаковка – пластикова банка.
Країна виробник – Україна.
Замовити можна через Кошик покупця, або зв'язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефонами 044 363 17 74, 067 011 17 74, 050 010 47 74.
Застосовується, щоб ідентифікувати ентеробактерії за їхньою здатністю утилізувати ацетат натрію, як єдине джерело вуглецю.
Застосовується у мікробіологічних лабораторіях різного напряму. Наприклад медичні, Держпродспоживслужби, лабораторії контролю якості підприємств харчової промисловості.
Склад:
- агар мікробіологічний – 15 г/л;
- натрій хлорид – 5 г/л;
- натрій ацетат – 2 г/л;
- калій дигідрофосфат – 1 г/л;
- амоній гідрофосфат – 1 г/л;
- бромтимоловий синій – 0,08 г/л.
Рекомендації щодо зберігання.
Зберігати агар необхідно в закритій банці з щільно закритою кришкою при кімнатній температурі 5С...25С, уникати потрапляння прямого сонячного світла та вологи.
Термін зберігання, при зазначених вище рекомендаціях – 24 місяці.
Упаковка – пластикова банка.
Країна виробник – Україна.
Замовити можна через Кошик покупця, або зв'язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефонами 044 363 17 74, 067 011 17 74, 050 010 47 74.