Агар-агар бактеріологічний 500 г Conda

Є в наявності

Агар-агар бактеріологічний 500 г Conda

Є в наявності
Модель:
Х0154257
0 відгуків | Написати відгук
7 125.31 грн
 Купити
  • Опис
  • Відгуків (0)
Агар-агар бактеріологічний є природним желюючим агентом з окремих видів червоних водорослей, таких як Gelidium, Gracilaria, Pterocladia. Широко використовується для приготування живильного середовища або різних бактеріологічних засобів.

Переваги:
- відсутність інгібіторів, що заважають зростанню мікроорганізмів;
- висока прозрачність;
- високий гістерезис;
- надійна відтворюваність.
Кожна партія проходить тестування на біологічну активність, ростові характеристики, а також на відсутність інгібіторів.
Агар європейського виробництва більш щільний, ніж американський, його використовують а концентрації 1, 2…. 1,6%.

Хімічні властивості:
- колір від білого до коричневого;
- втрати при висушуванні менше 12%;
- сухий залишок ≤ 5%;
- міцність гелю (1,5% при 20 С, метод Нікану) - 800...1100 г/см2;
- рівень pH (1,5%) до автоклавування 6,0....7,5;
- pH (1,5%) після автоклавування - 6,0...7,5;
- температура плавлення (1,5%) – 85...90°С;
- температура гелеутворення (1,5%) – 34...38°С
- прозрачність (1,5%) ≤ 8 NTU;
- колориметрія до автоклавування 450 мм ≤ 0,25;
- колориметрія після автоклавування 450 мм <30.

Розмір часток -> 95% через сито 60.
У упаковці 0,5 кг.
Виробництво – Іспанія.

Замовити можна через Корзину покупця, або зв'язавшись з менеджером ТОВ ЛОГІКЛАБГРУПА за телефонами 044 363 17 74, 067 011 17 74, 050 010 47 74.

Написать отзыв