Агар Burkholderia Cepacia Conda 20 тарілок 983

Під замовлення

Агар Burkholderia Cepacia Conda 20 тарілок 983

Під замовлення
Модель:
Х0385737
0 відгуків | Написати відгук
0.00 грн
 Купити
  • Опис
  • Відгуків (0)
Призначення: тверде середовище для селективного виділення комплексу Burkholderia cepacia з респіраторних виділень хворих на муковісцидоз і для контролю у воді, косметиці та інших зразках.
Інформація про упаковку: 1 коробка з 2 пачками по 10 пластин/пачка

Хронічна бактеріальна колонізація верхніх дихальних шляхів, що призводить до загострення легеневих інфекцій, є основною причиною захворюваності та смертності пацієнтів з муковісцидозом (МВ). Патогенні бактерії, які зазвичай асоціюються з цим захворюванням, включають золотистий стафілокок та гемофільну паличку. Однак все частіше виявляють інші неферментуючі глюкозу мікроорганізми, такі як Stenotrophomonas maltophilia, Alcaligenes xylosoxidans та представники комплексу Burkholderia cepacia. Представники комплексу Burkholderia cepacia демонструють повільний і слабкий ріст на звичайних середовищах, часто залишаючись непоміченими або маскуючись під колоніями інших швидкозростаючих мукоїдних бактерій. Burkholderia cepacia, зокрема, є сапрофітом, який зазвичай зустрічається у воді, вологому середовищі та ґрунті.

Склад у г/л:
Триптон - 10
Хлористий натрій - 5
Сахароза - 10
Лактоза - 10
Дріжджовий екстракт - 1,5
Феноловий червоний - 0,08
Кришталевий фіолетовий - 0,002
Гентаміцин - 0,01
Поліміксину B сульфат - 600 000 МО
Ванкоміцин HCL - 0,0025
Агар - 15

Інструкція із застосування:
Для посіву на пластини слід використовувати стандартні лабораторні або нормативні методи, такі як спіральний посів, посів смужками, використання банок для розведення або посів за допомогою шпателя Дригальського. При зборі та обробці зразків з дихальних шляхів слід дотримуватися клінічних протоколів. Зразок слід висіяти на поживне середовище для отримання окремих колоній, потім інкубувати протягом 5 днів при температурі 35 ± 2°C, щоденно реєструючи спостереження. Зазвичай представники комплексу B. cepacia утворюють точкові колонії протягом 24 годин.

Замовити агар Burkholderia Cepacia Conda 20 тарілок 983 можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.

Написать отзыв