Для виявлення аліциклобактерій у фруктових соках
Застосування: виробництво соків
Агар є середовищем, призначеним для виявлення аліциклобацил у фруктових соках. Аліциклобактерії, рід грампозитивних паличкоподібних бактерій, які процвітають в кислих умовах, а їх спори демонструють стійкість до типових процесів пастеризації. Ці виключно аеробні, ацидофільні, теплолюбні організми, що мешкають у ґрунті, оптимально розвиваються при температурі 42-60 °C і рН 3,5-4,5 (з діапазоном зростання рН 2,2-5,8). Спори зберігаються тривалий час у фруктових концентратах і подібних середовищах.Присутність спор в упакованих продуктах може призвести до зміни смаку, при цьому псування залишається непомітним, доки споживач не відкриє упаковку і не почне споживати продукт.
До складу середовища входить D(+) глюкоза як зброджуваний вуглевод для отримання вуглецю та енергії, дріжджовий екстракт як джерело вітамінів (особливо вітамінів групи В), а також монокалієвий фосфат слугує буферною системою. Середовище збагачене різними мікроелементами, що відповідають специфічним потребам цих бактерій. Значення рН у поєднанні з високою температурою інкубації пригнічує забруднюючу флору, а бактеріологічний агар застигає у середовищі.
Склад у г/л:
Сульфат амонію - 0,2
Бактеріологічний агар - 18
Кальцій хлорид - 0,25
D(+) Глюкоза - 5
Магні1 сульфат гептагідратований - 0,5
Манганаза сульфат - 0,00015
Калію дигідрофосфат - 3
Натрій молібдат - 0,0003
Дріжджовий екстракт - 2
Цинк сульфат - 0,00018
Міді сульфат пентагідрат - 0,00016
Інструкція із застосування:
- Інкубуйте середовище протягом 3-5 днів при 45±1 ºC.
- Підтвердіть існування підозрілих колоній подальшим тестуванням.
Замовити агар для виявлення аліциклобацил Conda 500 г можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.
Застосування: виробництво соків
Агар є середовищем, призначеним для виявлення аліциклобацил у фруктових соках. Аліциклобактерії, рід грампозитивних паличкоподібних бактерій, які процвітають в кислих умовах, а їх спори демонструють стійкість до типових процесів пастеризації. Ці виключно аеробні, ацидофільні, теплолюбні організми, що мешкають у ґрунті, оптимально розвиваються при температурі 42-60 °C і рН 3,5-4,5 (з діапазоном зростання рН 2,2-5,8). Спори зберігаються тривалий час у фруктових концентратах і подібних середовищах.Присутність спор в упакованих продуктах може призвести до зміни смаку, при цьому псування залишається непомітним, доки споживач не відкриє упаковку і не почне споживати продукт.
До складу середовища входить D(+) глюкоза як зброджуваний вуглевод для отримання вуглецю та енергії, дріжджовий екстракт як джерело вітамінів (особливо вітамінів групи В), а також монокалієвий фосфат слугує буферною системою. Середовище збагачене різними мікроелементами, що відповідають специфічним потребам цих бактерій. Значення рН у поєднанні з високою температурою інкубації пригнічує забруднюючу флору, а бактеріологічний агар застигає у середовищі.
Склад у г/л:
Сульфат амонію - 0,2
Бактеріологічний агар - 18
Кальцій хлорид - 0,25
D(+) Глюкоза - 5
Магні1 сульфат гептагідратований - 0,5
Манганаза сульфат - 0,00015
Калію дигідрофосфат - 3
Натрій молібдат - 0,0003
Дріжджовий екстракт - 2
Цинк сульфат - 0,00018
Міді сульфат пентагідрат - 0,00016
Інструкція із застосування:
- Інкубуйте середовище протягом 3-5 днів при 45±1 ºC.
- Підтвердіть існування підозрілих колоній подальшим тестуванням.
Замовити агар для виявлення аліциклобацил Conda 500 г можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.