Тест-агар на ДНКазу з толуїдиновим синім (активність дезоксирибонуклеази) Conda 500 г 2028

Під замовлення

Тест-агар на ДНКазу з толуїдиновим синім (активність дезоксирибонуклеази) Conda 500 г 2028

Під замовлення
Модель:
Х0385566
0 відгуків | Написати відгук
0.00 грн
 Купити
  • Опис
  • Відгуків (0)
Для виявлення активності дезоксирибонуклеази з метою ідентифікації бактерій, виділених з клінічних зразків
Промисловість: клінічна

Це спеціалізоване середовище особливо цінне для визначення патогенних ентеробактерій.
Поживні компоненти, казеїновий пептон та соєвий пептон, містять азот, вітаміни, мінерали та незамінні амінокислоти, необхідні для росту мікроорганізмів. Хлорид натрію входить до складу для забезпечення основних електролітів, необхідних для клітинного транспорту та осмотичного балансу. Присутність дезоксирибонуклеїнової кислоти полегшує виявлення ферментів ДНКаз, які каталізують деполімеризацію ДНК. Затверджуючим агентом у цьому середовищі є бактеріологічний агар.
Зокрема, тест-агар на ДНКазу з толуїдиновим синім містить метахроматичний барвник, що усуває потребу в додаткових реагентах після інкубації. Важливо зазначити, що толуїдиновий синій може проявляти токсичність по відношенню до певних грампозитивних коків, тому його основне використання рекомендується для ентеробактерій.

Склад у г/л:
Бактеріологічний агар - 15
Казеїновий пептон - 15
Дезоксирибонуклеїнова кислота - 2
Натрій хлорид - 5
Соєвий пептон - 5
Толуїдиновий синій — 0,1

Інструкція із застосування:
1. Щоб розпочати процес тестування, засіяйте планшет, створивши на його поверхні значну смугу (2 см завдовжки) досліджуваного мікроорганізму. Для більшої ефективності можна одночасно посіяти 4-5 різних зразків на одну і ту ж саму пластину.
2. Після цього інкубуйте планшет протягом 48 годин при температурі 35±2 °C.
3. У присутності толуїдинового синього результати є наступними:
- ДНК-позитивний: поява рожевого кольору навколо ділянки, на яку було внесено посівний матеріал, тоді як решта пластини зберігає блакитний відтінок.
- ДНК-негативний: відсутність рожевого кольору навколо ділянки, на яку було нанесено інокулят, при цьому вся пластинка зберігає блакитний відтінок.

Замовити тест-агар на ДНКазу з толуїдиновим синім (активність дезоксирибонуклеази) Conda 500 г 2028 можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.

Написать отзыв