Для вирощування та підрахунку молочнокислих стрептококів у молоці та молочних продуктах
Промисловість: молочні продукти
Це середовище рекомендується для виділення Streptococcus thermophilus з йогурту і добре підходить для розмноження і підтримки заквасок, що використовуються у виробництві сирів і йогуртів.
До складу агару M17 входить гліцерофосфат натрію, який забезпечує надійну буферну здатність для підтримання рівня рН вище 5,7. Підтримання цього рівня рН має вирішальне значення, оскільки нижчий рівень рН може призвести до пошкодження і зниження відновлення молочнокислих стрептококів.
Середовище містить соєві, м'ясні та казеїнові пептони, а також яловичий екстракт - забезпечує необхідний для росту азот, вітаміни, мінерали та амінокислоти. Дріжджовий екстракт слугує джерелом вітамінів, особливо групи В. Лактоза входить до складу як вуглевод для отримання енергії. Гліцерофосфат натрію підвищує буферність середовища та допомагає підтримувати рівень рН. Аскорбінова кислота стимулює ріст молочнокислих стрептококів, а сульфат магнію постачає необхідні для росту іони. Бактеріологічний агар виконує функцію затверджувача.
Склад у г/л:
Аскорбінова кислота - 0,5
Бактеріологічний агар - 12,75
Яловичий екстракт - 5
Казеїновий пептон - 2,5
Лактоза - 5
Магнію сульфат - 0,25
М'ясний пептон - 2,5
Гліцерофосфат натрію - 19
Соєвий пептон - 5
Дріжджовий екстракт — 2,5
Інструкція із застосування:
Висійте та інкубуйте при температурі 28 - 30°C протягом 48 годин або до 2 тижнів, якщо потрібно.
Замовити агар М17 Conda 500 г 1318 можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.
Промисловість: молочні продукти
Це середовище рекомендується для виділення Streptococcus thermophilus з йогурту і добре підходить для розмноження і підтримки заквасок, що використовуються у виробництві сирів і йогуртів.
До складу агару M17 входить гліцерофосфат натрію, який забезпечує надійну буферну здатність для підтримання рівня рН вище 5,7. Підтримання цього рівня рН має вирішальне значення, оскільки нижчий рівень рН може призвести до пошкодження і зниження відновлення молочнокислих стрептококів.
Середовище містить соєві, м'ясні та казеїнові пептони, а також яловичий екстракт - забезпечує необхідний для росту азот, вітаміни, мінерали та амінокислоти. Дріжджовий екстракт слугує джерелом вітамінів, особливо групи В. Лактоза входить до складу як вуглевод для отримання енергії. Гліцерофосфат натрію підвищує буферність середовища та допомагає підтримувати рівень рН. Аскорбінова кислота стимулює ріст молочнокислих стрептококів, а сульфат магнію постачає необхідні для росту іони. Бактеріологічний агар виконує функцію затверджувача.
Склад у г/л:
Аскорбінова кислота - 0,5
Бактеріологічний агар - 12,75
Яловичий екстракт - 5
Казеїновий пептон - 2,5
Лактоза - 5
Магнію сульфат - 0,25
М'ясний пептон - 2,5
Гліцерофосфат натрію - 19
Соєвий пептон - 5
Дріжджовий екстракт — 2,5
Інструкція із застосування:
Висійте та інкубуйте при температурі 28 - 30°C протягом 48 годин або до 2 тижнів, якщо потрібно.
Замовити агар М17 Conda 500 г 1318 можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.