Агар МакКонкі №2 Conda 500 г 1035

Під замовлення

Агар МакКонкі №2 Conda 500 г 1035

Під замовлення
Модель:
Х0385646
0 відгуків | Написати відгук
0.00 грн
 Купити
  • Опис
  • Відгуків (0)
MacConkey Agar Nº 2 — це помірно селективне та диференційоване середовище, яке виявляється надзвичайно корисним для ідентифікації ентерококів у присутності коліформ і нелактозних ферментаторів, присутніх у воді, стічних водах, продуктах харчування та клінічних зразках.
Бактеріологічний пептон служить життєво важливим джерелом азоту, вітамінів, мінералів і амінокислот, необхідних для росту бактерій. Лактоза діє як джерело енергії ферментованих вуглеводів, що призводить до зниження pH і зміни кольору індикатора pH (нейтрально-червоний), що супроводжується випаданням жовчі в осад. Селективні агенти жовчні солі Nº 2 і кристалічний фіолетовий ефективно пригнічують ріст грампозитивних мікроорганізмів, стійких до жовчі, таких як стафілококи та нефекальні стрептококи. Хлорид натрію відіграє вирішальну роль у забезпеченні необхідних електролітів для транспорту бактерій і підтримки осмотичного балансу. Затверджувачем служить бактеріологічний агар.
Наявність кишкових ентерококів служить надійним індикатором фекального забруднення, особливо якщо забруднення відбулося задовго до аналізу, а менш стійкі бактерії кишкової палички, в тому числі Escherichia coli, могли вже загинути до моменту тестування.

Склад у г/л:
Агар бактеріологічний 13,5
Бактеріологічний пептон 20
Жовчні солі 1,5
Кристалічний фіолетовий 0,001
Лактоза 10
Нейтральний червоний 0,05
Натрій хлорид 5

Інструкція із застосування:
» Для клінічної діагностики використовуються зразки сечі та калу.
- Накрийте пластину петлею або тампоном
- Інкубуйте в аеробних умовах при 35±2 ºC протягом 18-24 годин.
» Для інших видів використання, не охоплених маркуванням CE:
- Інокулюйте та інкубуйте при 35±2 ºC протягом 18-24 годин.
- Ентерококи ростуть у вигляді інтенсивно-червоних маленьких колоній, оточених зоною блідо-червоного осаду.
- Бактерії, що не ферментують лактозу, утворюють безбарвні колонії.

Замовити агар MacConkey №2 Conda 500 г 1035 можна через Кошик покупця, або зв'язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.

Написать отзыв