Агар мікробіологічний.
Застосовується у мікробіологічних лабораторіях різного напряму. Наприклад, медичних, Держпродспоживслужби, в лабораторіях контролю якості підприємств харчової промисловості.
Агар використовують для приготування живильного середовища.
Рекомендації щодо концентрації агару:
- для твердих середовищ – 1,5...2%;
- для напіврідких середовищ – 0,15...0,5%.
Рекомендації щодо зберігання.
Виробником рекомендовано зберігати в щільно закритій заводській банці при +5С..+25С, уникаючи потрапляння прямих сонячних променів, а також води.
Термін зберігання, при зазначених вище рекомендаціях – 24 місяці.
Країна виробник – Україна.
Замовити можна через Кошик покупця, або зв'язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефонами 044 363 17 74, 067 011 17 74, 050 010 47 74.
Застосовується у мікробіологічних лабораторіях різного напряму. Наприклад, медичних, Держпродспоживслужби, в лабораторіях контролю якості підприємств харчової промисловості.
Агар використовують для приготування живильного середовища.
Рекомендації щодо концентрації агару:
- для твердих середовищ – 1,5...2%;
- для напіврідких середовищ – 0,15...0,5%.
Рекомендації щодо зберігання.
Виробником рекомендовано зберігати в щільно закритій заводській банці при +5С..+25С, уникаючи потрапляння прямих сонячних променів, а також води.
Термін зберігання, при зазначених вище рекомендаціях – 24 місяці.
Країна виробник – Україна.
Замовити можна через Кошик покупця, або зв'язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефонами 044 363 17 74, 067 011 17 74, 050 010 47 74.