Агар Мюллера-Хінтона Conda 500 г 1058

Під замовлення

Агар Мюллера-Хінтона Conda 500 г 1058

Під замовлення
Модель:
Х0385664
0 відгуків | Написати відгук
0.00 грн
 Купити
  • Опис
  • Відгуків (0)
Агар Мюллера Хінтона служить важливим тестовим субстратом для оцінки чутливості аеробних мікроорганізмів, що швидко розмножуються, отриманих із клінічних зразків. Ця комбінація була встановлена як стандартне середовище для виконання методу Бауера Кірбі відповідно до рекомендацій, встановлених Інститутом клінічних і лабораторних стандартів (CLSI) і Європейським комітетом з тестування чутливості до антимікробних засобів (EUCAST).

Основна мета проведення in vitro тестування на чутливість до антимікробних препаратів полягає в тому, щоб отримати інформацію про ефективне лікування інфекційних захворювань. Це досягається шляхом вимірювання чутливості або резистентності факультативно аеробних і анаеробних патогенних бактерій до різних антимікробних агентів. Враховуючи непередбачуваність реакції бактерії на антимікробні препарати в контексті конкретної інфекції, проведення тестів на чутливість до антибіотиків у мікробіологічних лабораторіях набуває першочергового значення в лікуванні пацієнтів.

У середовищі настій яловичини та кислий казеїновий пептон (H) відіграють ключову роль, постачаючи життєво важливі поживні речовини, такі як азот, вітаміни, мінерали та амінокислоти, необхідні для росту. Включення крохмалю сприяє поглинанню будь-яких потенційно токсичних метаболітів, що утворюються в результаті мікробної проліферації, тоді як бактеріологічний агар служить затвердіючим агентом, зберігаючи консистенцію середовища.

Склад у г/л:
Кислий казеїновий пептон (Н) - 17,5
Агар бактеріологічний - 17
Яловичий настій - 2
Крохмаль — 1,5
Інструкція із застосування
Для клінічної діагностики тип зразка - бактерії, виділені з сечі:
- Провести інокуляцію за методом Бауера-Кірбі.
- Інкубуйте в аеробних умовах при 35±2 ºC протягом 24-48 годин.
- інтерпретація результатів.

Замовити агар Мюлллера-Хінтона Conda 500 г 1058 можна через Кошик покупця, або зв'язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.

Написать отзыв