Агар поживний для визначення мікробного числа 500 г Conda

Є в наявності

Агар поживний для визначення мікробного числа 500 г Conda

Є в наявності
Модель:
Х0138904
0 відгуків | Написати відгук
3 991.29 грн
 Купити
  • Опис
  • Відгуків (0)
Агар поживний (аналог КМАФАнМ) застосовується визначення мікробного числа (PCA) в лабораторних умовах.

Особливість.
Агар для підрахунку на чашках рекомендує Американська Фармацевтична Асоціація для підрахунку бактерій, які становлять певний санітарний інтерес. Він показує наявність чи ступінь зараженості у харчовій продукції.
Джерелами поживних речовин (таких як азот, вітаміни, амінокислоти, мінеральні солі) є дріжджовий екстракт та гідролізат казеїну.
Джерелом вуглецю та енергії є ферментований вуглевод декстрозу.
Зазвичай 1 мл відповідного тестового розведення додають до стерильного середовища (44...46 С), обережно перемішують і потім наливають у стерильні чашки Петрі.
У будь-яких інших випадках слід порцію кожного тестового розведення (наприклад 0,01, 0,1 мл) розлити в окремі стерильні чашки Петрі, після чого в них додати 10...12 мл теплого (45 C) агару для підрахунку на чашках. Потім чашки потрібно покрутити, ретельно перемішуючи живильне середовище і тестові розведення і дати охолонути чашкам для затвердіння агару.
Витримувати чашки Петрі при 32+/- 2°С і потім підрахувати отримані колонії мікроорганізмів.

Це середовище рекомендоване ISO 4833 для підрахунку колоній бактерій при 30 C:
- виконати посів 1 мл зразка (при необхідності 2 послідовні десяткові розведення для можливості отримання 15...300 колоній мікроорганізмів на чашку);
- додати від 12 до 15 мл охолодженого до 44...47 C поживного агару в кожну чашку (процедура повинна займати не більше 45 хв);
- перевернути чашки та інкубувати при 31+/-1С протягом 72+/-3 годин;
- Після інкубації проводять підрахунок колоній.

Формула:
- ферментативний гідролізат казеїну – 5 г/л;
- дріжджовий екстракт – 2,5 г/л;
- глюкоза (безводна) – 1 г/л;
- Агар бактеріологічний – 15 г/л.

Інструкція з виготовлення.
Необхідно розвести 23,5 г середовища на 1 л дистильованої води, потім ретельно перемішати і нагріти. Часто перемішуючи, довести суміш до кипіння. Кип'ятити 1 хвилину до повного розчинення, потім розлити по ємностях і стерилізувати при 121°С протягом 15 хвилин.
Готове живильне середовище буде світло-бурштинового кольору, зі слабким світінням.
Зберігати готове середовище рекомендовано при 8...15°С.
Мікробіологічний тест.
Дані результати були отримані при використанні середовища на тестових культурах після інкубації при 35 +/- 2°C та спостерігалися через 18...48 годин.

Бактерії / Зростання:
Escherichia coli ATCC 25922* / Гарний
Escherichia coli ATCC 8739 / Гарний
Staphylococcus epidermidis ATCC 12228 / Гарний
Bacillus subtilis ATCC 6633* / Гарний
Staphylococcus aureus ATCC 25923 / Гарний
Staphylococcus aureus ATCC 6538* / Гарний

*Відповідно до ISO 4833 необхідно витримувати протягом 72 годин (+/- 3 години) при 30°С.
В упаковці 0,5 кг.
Виробництво – Іспанія.
Замовити можна через Кошик покупця, або зв'язавшись з менеджером ТОВ ЛОГІКЛАБГРУПА за телефонами 044 363 17 74, 067 011 17 74, 050 010 47 74.

Написать отзыв