Агар живильний.
Застосовується у мікробіологічних лабораторіях різного напряму. Наприклад, медичних, Держпродспоживслужби, у лабораторіях контролю якості підприємств харчової промисловості.
Склад:
- пептон ферментативний – 10 г/л;
- агар мікробіологічний – 10 г/л;
- натрій хлорид – 5 г/л;
- дріжджовий екстракт – 3 г/л.
Мікробіологічні характеристики.
Slygella flexneri 1a N8516.
Shigella sonnei, "S.form".
Pseudomonas aeruginosa N27/99.
Serratia marcescens No1.
Рекомендації щодо зберігання.
Зберігати агар необхідно в закритій банці з щільно закритою кришкою при кімнатній температурі 5С...25С, уникати потрапляння прямого сонячного світла та вологи.
Термін зберігання, при зазначених вище рекомендаціях – 24 місяці.
Середовище після приготування можна зберігати при температурі від 2°С до 8°С у місці, захищеному від сонячного світла.
Країна виробник – Україна.
Замовити можна через Кошик покупця, або зв'язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефонами 044 363 17 74, 067 011 17 74, 050 010 47 74.
Застосовується у мікробіологічних лабораторіях різного напряму. Наприклад, медичних, Держпродспоживслужби, у лабораторіях контролю якості підприємств харчової промисловості.
Склад:
- пептон ферментативний – 10 г/л;
- агар мікробіологічний – 10 г/л;
- натрій хлорид – 5 г/л;
- дріжджовий екстракт – 3 г/л.
Мікробіологічні характеристики.
Slygella flexneri 1a N8516.
Shigella sonnei, "S.form".
Pseudomonas aeruginosa N27/99.
Serratia marcescens No1.
Рекомендації щодо зберігання.
Зберігати агар необхідно в закритій банці з щільно закритою кришкою при кімнатній температурі 5С...25С, уникати потрапляння прямого сонячного світла та вологи.
Термін зберігання, при зазначених вище рекомендаціях – 24 місяці.
Середовище після приготування можна зберігати при температурі від 2°С до 8°С у місці, захищеному від сонячного світла.
Країна виробник – Україна.
Замовити можна через Кошик покупця, або зв'язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефонами 044 363 17 74, 067 011 17 74, 050 010 47 74.