Агар Селлерса Conda 500 г 1065

Під замовлення

Агар Селлерса Conda 500 г 1065

Під замовлення
Модель:
Х0385670
0 відгуків | Написати відгук
0.00 грн
 Купити
  • Опис
  • Відгуків (0)
Агар Селлерса служить дуже цінним середовищем для ідентифікації та диференціації грамнегативних бактерій, що не ферментують, таких як Pseudomonas aeruginosa та Alcaligenes faecalis. Ця диференціація залежить від чіткої флуоресценції, окислення глюкози, утворення газоподібного азоту та змін pH у клінічних зразках та інших матеріалах.
До складу середовища входить желатиновий пептон, який постачає незамінний азот, вітаміни, мінерали та амінокислоти, необхідні для росту. Екстракт дріжджів є джерелом вітамінів групи В, а сульфат магнію функціонує як кофактор для різних метаболічних процесів. Нітрит натрію забезпечує певні організми азотом, а L-аргінін забезпечує необхідні амінокислоти для росту. Хлорид натрію підтримує осмотичну рівновагу, а дикалій фосфат виконує роль буферної системи. Виявлення ферментації D-маніту вказує жовтий ореол навколо колоній, опосередкований бромтимоловим синім. Феноловий червоний діє як рН-індикатор, а бактеріологічний агар застигає середовище.

Склад у г/л:
Бромтимоловий синій - 0,04
Агар бактеріологічний - 13,5
Дикалійфосфат - 1
D-маніт - 2
Пептон желатиновий - 20
L-аргінін - 1
Сульфат магнію - 1,5
Феноловий червоний - 0,008
Натрій хлорид - 2
Дріжджовий екстракт - 1
Нітрат натрію - 1
Нітрит натрію — 0,35

Інструкція із застосування
Інокулюйте середовище, проколюючи голкою основу пробірки та наносячи смуги на косу. Інкубуйте при 35±2 °C протягом 18-24 годин.

Замовити агар Селлерса Conda 500 г 1065 можна через Кошик покупця, або зв'язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.

Написать отзыв