Деталі пакування - скляні пробірки 17x145 мм, об'ємом 15 ± 1 мл.
Термін придатності — 12 місяців
Умови зберігання - 8-25ºC
Це агарове середовище, розроблене відповідно до ISO 6222 та інших відповідних стандартів, спеціально створене для кількісного визначення гетеротрофних мікроорганізмів у зразках води. Агар з дріжджовим екстрактом - це тверде поживне середовище, яке широко використовується в мікробіології для підтримки проліферації та ізоляції різноманітних мікроорганізмів. Збагачений життєво важливими поживними речовинами, такими як амінокислоти, вітаміни і мінерали, дріжджовий екстракт сприяє створенню необхідних елементів для активного росту і метаболічної активності мікроорганізмів. Діючи як застигаючий агент, агар піддається гелеутворенню при охолодженні, створюючи напівтверду поверхню, сприятливу для колонізації мікроорганізмів.
Склад у г/л:
Дріжджовий екстракт - 3.00
Триптон - 6.00
Агар — 15.00
Інструкція із застосування:
Згідно зі стандартами ISO 5667-2 і 5667-3, необхідно взяти пробу води та виконати десяткові розведення, використовуючи 1/4 розчину Рінгера згідно зі стандартом ISO 6887. Проби розливаються на стерильні планшети. Триптонний агар з дріжджовим екстрактом, охолоджений до 45°C, наливають на планшети та гомогенізують зі зразком згідно зі стандартом ISO 8199. Одну серію планшетів інкубують при 36 ± 2°C протягом 48 ± 2 годин, а другу - при 22ºC протягом 3 днів (72 ± 4 години). Для точного підрахунку кількості колоній на планшеті вибирають зразки з 30-300 колоніями. Результати подаються у вигляді кількості колонієутворюючих одиниць на мілілітр (КУО/мл) для кожної температури інкубації.
Замовити агар із дріжджовим екстрактом Conda 20 пробірок в упаковці 4022 можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.
Термін придатності — 12 місяців
Умови зберігання - 8-25ºC
Це агарове середовище, розроблене відповідно до ISO 6222 та інших відповідних стандартів, спеціально створене для кількісного визначення гетеротрофних мікроорганізмів у зразках води. Агар з дріжджовим екстрактом - це тверде поживне середовище, яке широко використовується в мікробіології для підтримки проліферації та ізоляції різноманітних мікроорганізмів. Збагачений життєво важливими поживними речовинами, такими як амінокислоти, вітаміни і мінерали, дріжджовий екстракт сприяє створенню необхідних елементів для активного росту і метаболічної активності мікроорганізмів. Діючи як застигаючий агент, агар піддається гелеутворенню при охолодженні, створюючи напівтверду поверхню, сприятливу для колонізації мікроорганізмів.
Склад у г/л:
Дріжджовий екстракт - 3.00
Триптон - 6.00
Агар — 15.00
Інструкція із застосування:
Згідно зі стандартами ISO 5667-2 і 5667-3, необхідно взяти пробу води та виконати десяткові розведення, використовуючи 1/4 розчину Рінгера згідно зі стандартом ISO 6887. Проби розливаються на стерильні планшети. Триптонний агар з дріжджовим екстрактом, охолоджений до 45°C, наливають на планшети та гомогенізують зі зразком згідно зі стандартом ISO 8199. Одну серію планшетів інкубують при 36 ± 2°C протягом 48 ± 2 годин, а другу - при 22ºC протягом 3 днів (72 ± 4 години). Для точного підрахунку кількості колоній на планшеті вибирають зразки з 30-300 колоніями. Результати подаються у вигляді кількості колонієутворюючих одиниць на мілілітр (КУО/мл) для кожної температури інкубації.
Замовити агар із дріжджовим екстрактом Conda 20 пробірок в упаковці 4022 можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.