Агар із солодовим екстрактом служить цінним середовищем для виділення, культивування та кількісного визначення дріжджів і плісняви, присутніх у зразках їжі. Його склад спеціально розроблений для підтримки росту цих мікроорганізмів завдяки великій кількості мальтози та інших сахаридів, які забезпечують необхідні джерела енергії. Крім того, він містить декстрин і гліцерин як джерела вуглецю та пептон як джерело азоту. Агар служить як затверджувач у середовищі.
Кислий рН агару з солодовим екстрактом ретельно оптимізований для сприяння росту дріжджів і цвілі, одночасно пригнічуючи розмноження інших видів бактерій.
Протягом багатьох років агар із солодовим екстрактом був найкращим вибором для культивування грибкових і дріжджових культур у різних галузях промисловості, включаючи виробництво цукру, сиропу, безалкогольних напоїв та інших напоїв. Його надійна робота та ефективність зробили його основним продуктом у цих програмах.
Склад у г/л:
Агар бактеріологічний 15
Гліцерин 2,35
Мальтоза 12,75
Пептон 0,78
Декстрин 2,75
Інструкція із застосування
- Інокулюйте та інкубуйте при 30±2 °C протягом 18–48 або 72 годин.
- Рекомендується використовувати в поєднанні з іншими спеціальними середовищами, такими як сироватковий агар Orange (кат. виробника 1307), агар з дріжджовим екстрактом (кат. виробника 1312) або іншими середовищами для дріжджів і грибків.
Замовити агар з екстрактом солоду Conda 500 г 1038 можна через Кошик покупця, або зв'язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.
Кислий рН агару з солодовим екстрактом ретельно оптимізований для сприяння росту дріжджів і цвілі, одночасно пригнічуючи розмноження інших видів бактерій.
Протягом багатьох років агар із солодовим екстрактом був найкращим вибором для культивування грибкових і дріжджових культур у різних галузях промисловості, включаючи виробництво цукру, сиропу, безалкогольних напоїв та інших напоїв. Його надійна робота та ефективність зробили його основним продуктом у цих програмах.
Склад у г/л:
Агар бактеріологічний 15
Гліцерин 2,35
Мальтоза 12,75
Пептон 0,78
Декстрин 2,75
Інструкція із застосування
- Інокулюйте та інкубуйте при 30±2 °C протягом 18–48 або 72 годин.
- Рекомендується використовувати в поєднанні з іншими спеціальними середовищами, такими як сироватковий агар Orange (кат. виробника 1307), агар з дріжджовим екстрактом (кат. виробника 1312) або іншими середовищами для дріжджів і грибків.
Замовити агар з екстрактом солоду Conda 500 г 1038 можна через Кошик покупця, або зв'язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.