Агар з фіолетово-червоною жовчю та глюкозою ЕР ISO 11133 Conda 500 г 1092

Під замовлення

Агар з фіолетово-червоною жовчю та глюкозою ЕР ISO 11133 Conda 500 г 1092

Під замовлення
Модель:
Х0385595
0 відгуків | Написати відгук
0.00 грн
 Купити
  • Опис
  • Відгуків (0)
Агар з фіолетово-червоною жовчю та глюкозою функціонує як розпізнавальне середовище, що містить жовч і фіолетово-червоний барвник. Це середовище використовується для розділення та кількісного визначення ентеробактерій. У даному агарі глюкоза витісняє лактозу як основний вуглевод. Цей агар набув популярності як середовище для ретельного вивчення сировини, оброблених харчових продуктів і гігієни рослин. Група Enterobacteriaceae складається з коліформних бактерій, здатних ферментувати лактозу, а також видів, які не ферментують лактозу, таких як Salmonella та Shigella.
Панкреатичний желатиновий перевар забезпечує необхідний для росту азот, вітаміни, мінерали та амінокислоти, тоді як дріжджовий екстракт забезпечує низку вітамінів, особливо з групи B. Глюкоза служить ферментованим вуглеводом, пропонуючи як вуглець, так і енергію. Бактерії, які зброджують глюкозу, проявляються у вигляді червоних колоній, які можна спостерігати завдяки нейтрально-червоному індикатору pH. Грампозитивні бактерії пригнічуються жовчними солями та кристалічним фіолетовим, тоді як хлорид натрію забезпечує життєво важливі електроліти для транспорту та осмотичної рівноваги. Затверджувач - бактеріологічний агар.

Склад у г/л:
Агар бактеріологічний - 15
Жовчні солі - 1,5
Кристалічний фіолетовий - 0,002
Моногідрат глюкози - 10
Нейтральний червоний 0,03
Натрій хлорид - 5
Дріжджовий екстракт - 3
Ферментативне переварювання тканин тварин — 7

Для дослідження зазначених мікроорганізмів (Жовчостійкі грамнегативні бактерії) згідно з Європейською Фармакопеєю:
- Підготуйте зразок, використовуючи не менше 1 г продукту в розчині 1:10 у соєвому бульйоні триптиказеїну (TSB) (кат. 1224) та інкубуйте при 20-25 ºC протягом 2-5 годин.
- Для тесту на відсутність використовуйте попередньо зроблений розчин, який відповідає 1 г продукту, для інокуляції в бульйон Mossel EE (кат. 1202) та інкубуйте при 30-35ºC протягом 24-48 годин.
- Пересадіть на чашки з фіолетово-червоним жовчним агаром з глюкозою (VRBG) та інкубуйте при 30-35ºC протягом 18-24 годин. Продукт відповідає тесту, якщо немає росту колоній.
- Для кількісного тесту використовуйте попередньо зроблене розведення, яке відповідає 0,1, 0,01 і 0,001 г продукту, для інокуляції в бульйон Mossel EE (кат. 1202) та інкубуйте при 30-35ºC протягом 24-48 годин.
- Пересадіть на чашки з фіолетово-червоним жовчним агаром з глюкозою (VRBG) та інкубуйте при 30-35ºC протягом 18-24 годин.
- Позитивним результатом є зростання колоній.

Замовити агар з фіолетово-червоною жовчю та глюкозою ЕР ISO 11133 Conda 500 г 1092 можна через Кошик покупця, або зв'язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.

Написать отзыв