VRBL-агар з жовчю, фіолетовим, червоним та лактозою це селективне середовище використовується в лабораторіях, щоб виявити та підрахувати коліформні бактерії у харчовій продукції, воді.
Агар має у складі жовч, фіолетовий і червоний барвник, заснований на агарі МакКонкі для виявлення та перерахування бактерій, які ферментують лактозу, а також диференціюють коліформні або коліi-аерогенні групи від організмів, що не ферменують лактозу, у молочній продукції або інших продуктах харчування, у воді.
Інструкція.
Застосування глибинним методом - внести 1 мл необхідного розведення в стерильну чашку Петрі, потім додати 15 мл живильного середовища, охолодженого до 45...50°С, обережно перемішати обертаючи чашку. Після затвердіння налити другий шар живильного середовища товщиною 5 мм і дати застигнути. Інкубувати протягом 18 - 24 год. при температурі 35+/-2°С.
Ферментери лактози утворюють червоні колонії із червоно-фіолетовим ореолом. Іноді коки кишечника можуть формувати дуже маленькі, точкові червоні колонії.
Склад:
- лактоза – 10 г/л;
- пептон із желатину - 7 г/л;
- хлорид натрію: 5 г/л;
- дріжджовий екстракт – 3 г/л;
- жовчні солі – 1,50 г/л;
- нейтральний червоний – 0,03 г/л;
- кристалічний фіолетовий - 0,002 г/л;
- бактеріологічний агар – 15 г/л.
Кінцевий рН 7,4+/-0,2 при 25°С.
ISO 4832
Виробництво Conda, Іспанія.
Замовити можна через Кошик покупця, або зв'язавшись з менеджером ТОВ ЛОГІКЛАБГРУПА за телефонами 044 363 17 74, 067 011 17 74, 050 010 47 74.
Агар має у складі жовч, фіолетовий і червоний барвник, заснований на агарі МакКонкі для виявлення та перерахування бактерій, які ферментують лактозу, а також диференціюють коліформні або коліi-аерогенні групи від організмів, що не ферменують лактозу, у молочній продукції або інших продуктах харчування, у воді.
Інструкція.
Застосування глибинним методом - внести 1 мл необхідного розведення в стерильну чашку Петрі, потім додати 15 мл живильного середовища, охолодженого до 45...50°С, обережно перемішати обертаючи чашку. Після затвердіння налити другий шар живильного середовища товщиною 5 мм і дати застигнути. Інкубувати протягом 18 - 24 год. при температурі 35+/-2°С.
Ферментери лактози утворюють червоні колонії із червоно-фіолетовим ореолом. Іноді коки кишечника можуть формувати дуже маленькі, точкові червоні колонії.
Склад:
- лактоза – 10 г/л;
- пептон із желатину - 7 г/л;
- хлорид натрію: 5 г/л;
- дріжджовий екстракт – 3 г/л;
- жовчні солі – 1,50 г/л;
- нейтральний червоний – 0,03 г/л;
- кристалічний фіолетовий - 0,002 г/л;
- бактеріологічний агар – 15 г/л.
Кінцевий рН 7,4+/-0,2 при 25°С.
ISO 4832
Виробництво Conda, Іспанія.
Замовити можна через Кошик покупця, або зв'язавшись з менеджером ТОВ ЛОГІКЛАБГРУПА за телефонами 044 363 17 74, 067 011 17 74, 050 010 47 74.