Агар маніто-сольовий EP/USP/ISO 22718 (середовище Чепмена) Conda 20 тарілок 917

Під замовлення

Агар маніто-сольовий EP/USP/ISO 22718 (середовище Чепмена) Conda 20 тарілок 917

Під замовлення
Модель:
Х0385990
0 відгуків | Написати відгук
0.00 грн
 Купити
  • Опис
  • Відгуків (0)
Cпецифікація: селективне середовище для виділення патогенних стафілококів, відповідно до Фармакопейної гармонізованої методології та клінічних зразків
Інформація про упаковку: 1 коробка з 2 пачками по 10 пластин/пачка

Це середовище має високу солестійкість стафілококів, використовуючи хлорид натрію як селективний агент. При концентрації солі, що використовується у цьому середовищі, тільки стафілококи і галофільні ентеробактерії можуть вільно рости, тоді як інші бактерії пригнічуються. Крім того, середовище використовує взаємозв'язок між патогенністю стафілококів та їхньою здатністю ферментувати маніт. Ферментація маніту призводить до утворення кислих побічних продуктів, внаслідок чого індикатор феноловий червоний у середовищі стає жовтим. Це призводить до появи жовтого ореолу навколо імовірно патогенних колоній, у той час як решта середовища залишається червоною або помаранчевою.

Склад у г/л:
М'ясний екстракт - 1
Казеїновий пептон - 5
М'ясний пептон - 5
Хлорид натрію - 75
D-манітол - 10
Фенол червоний - 0.025
Агар - 15

Інстукція із застосування:
Засіяти пластини та інкубувати при 37°C протягом 36 годин або при 30-35°C протягом 3 днів. Після правильної інкубації типовий вигляд колоній виглядає наступним чином:
1. Імовірно патогенні стафілококи (коагулазопозитивні) є манітол-позитивними і утворюють великі колонії з жовтим ореолом.
2. Непатогенні стафілококи (коагулазонегативні) зазвичай є манітолнегативними і утворюють невеликі колонії без ореолу або зміни кольору.
Для підтвердження патогенного потенціалу необхідно перевірити наявність коагулази за класичною методикою.
Примітка: Залежно від методології, обраної лабораторією (наприклад, Фармакопеї або інших міжнародних стандартів), можуть бути незначні відмінності в часі інкубації та температурі, а також варіабельність пригнічення E. coli, що може залежати від посівної бактеріальної популяції. Це середовище зазвичай зменшує бактеріальне навантаження до 3 логарифмічних шкал.

Замовити агар маніто-сольовий EP/USP/ISO 22718 (середовище Чепмена) Conda 20 тарілок 917 можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.

Написать отзыв