Для вирощування анаеробних організмів
Промисловість: харчова
Нормативні документи: ВАМ
Це загальновживане мікробіологічне поживне середовище, призначене для культивування та виділення анаеробних бактерій. Спеціально розроблене для задоволення потреб вибагливих мікроорганізмів, особливо тих, що процвітають у середовищах з низьким вмістом кисню.
Середовище містить екстракти, пептони, желатин і казеїн, що забезпечують багате постачання азоту, амінокислот і вітамінів. Розчинний крохмаль додається для сприяння анаеробному росту, а декстроза слугує джерелом вуглецю. Хлорид натрію додається для підтримки осмотичного балансу, а бактеріологічний виконує функцію затвержувача.
Склад у г/л:
Бактеріологічний агар - 13
Казеїновий пептон - 4,6
D(+) глюкоза - 5
Пептон желатиновий - 20
Пептон м'ясний - 14
Натрій хлорид - 5
Крохмаль - 10
Триптон - 8
Дріжджовий екстракт - 7
Натрій нітрат - 2
Екстракт печінки - 5,4
М'ясний екстракт — 3
Інструкція із застосування:
- засіяти та інкубувати при 35-37 °C протягом 18-48 годин у відповідних атмосферних умовах.
Замовити агар з печінкою телятини Conda 500 г 2208 можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.
Промисловість: харчова
Нормативні документи: ВАМ
Це загальновживане мікробіологічне поживне середовище, призначене для культивування та виділення анаеробних бактерій. Спеціально розроблене для задоволення потреб вибагливих мікроорганізмів, особливо тих, що процвітають у середовищах з низьким вмістом кисню.
Середовище містить екстракти, пептони, желатин і казеїн, що забезпечують багате постачання азоту, амінокислот і вітамінів. Розчинний крохмаль додається для сприяння анаеробному росту, а декстроза слугує джерелом вуглецю. Хлорид натрію додається для підтримки осмотичного балансу, а бактеріологічний виконує функцію затвержувача.
Склад у г/л:
Бактеріологічний агар - 13
Казеїновий пептон - 4,6
D(+) глюкоза - 5
Пептон желатиновий - 20
Пептон м'ясний - 14
Натрій хлорид - 5
Крохмаль - 10
Триптон - 8
Дріжджовий екстракт - 7
Натрій нітрат - 2
Екстракт печінки - 5,4
М'ясний екстракт — 3
Інструкція із застосування:
- засіяти та інкубувати при 35-37 °C протягом 18-48 годин у відповідних атмосферних умовах.
Замовити агар з печінкою телятини Conda 500 г 2208 можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.