Агар Сабуро з циклогексимідом та декстрозою Conda 500 г 1088

Під замовлення

Агар Сабуро з циклогексимідом та декстрозою Conda 500 г 1088

Під замовлення
Модель:
Х0385575
0 відгуків | Написати відгук
0.00 грн
 Купити
  • Опис
  • Відгуків (0)
Циклогексимід-декстрозний агар Сабуро служить відмінним субстратом, придатним для культивування дріжджів, цвілі та кислих мікроорганізмів. Крім того, він знаходить застосування для розмноження патогенних грибів, особливо тих, які пов’язані з шкірними інфекціями. Одночасно це середовище виявляється безцінним для оцінки мікробного та грибкового складу косметики та оцінки мікологічних аспектів їжі.
Ферментований вуглевод Декстроза відіграє роль постачальника вуглецю та енергії. Суміш пептону виступає джерелом азоту, вітамінів і амінокислот. Затверджувачем, який використовується, є бактеріологічний агар. Поєднання значної концентрації декстрози та кислого рН робить це середовище вибірково сприятливим для росту грибів.
Циклогексимід, антибіотик, функціонує для пригнічення сапрофітних грибів, одночасно дозволяючи ріст патогенних аналогів, таких як Cryptococcus neoformans, Aspergillus fumigatus і окремих видів Candida (albicans, krusei).

Склад у г/л:
Декстроза - 40
Агар бактеріологічний - 15
Циклогексимід - 0,4
Пептонна суміш — 10

Інструкція із застсоування
- Для зразків косметики, харчових продуктів або моніторингу навколишнього середовища дотримуйтесь відповідних стандартних методів для деталей щодо збору та підготовки зразків відповідно до типу зразка та географічного розташування.
- Інкубуйте при 30 ºC протягом 3-7 днів.
Замовити агар Сабуро з циклогексимідом та декстрозою Conda 500 г 1088 можна через Кошик покупця, або зв'язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.

Написать отзыв