Агар Сабуро с хлорамфениколом и декстрозой Conda 500 г 1090

Під замовлення

Агар Сабуро с хлорамфениколом и декстрозой Conda 500 г 1090

Під замовлення
Модель:
Х0385589
0 відгуків | Написати відгук
0.00 грн
 Купити
  • Опис
  • Відгуків (0)
Агар Сабуро з хлорамфеніколом та декстрозою Sabouraud служить спеціальним ростовим середовищем, придатним для культивування дріжджів, плісняви (зокрема тих, що викликають шкірні інфекції) і кислих мікроорганізмів. Він знаходить застосування в оцінці мікробної та грибкової присутності в косметиці та мікологічному дослідженні харчових продуктів.
Вуглеводи, здатні до бродіння, декстроза, забезпечують вуглець і енергію, тоді як пептонна суміш забезпечує необхідні поживні речовини, такі як азот, вітаміни, мінерали та амінокислоти, життєво важливі для росту. Затвердінню сприяє бактеріологічний агар. Відносно висока концентрація декстрози та кислий pH надають цьому середовищу селективності щодо грибів.
Хлорамфенікол, антибіотик, відіграє ключову роль у виділенні патогенних грибів із сильно забруднених зразків, ефективно стримуючи проліферацію більшості забруднюючих бактерій. Цей антибіотик добре підходить для використання в середовищах завдяки своїй стабільності при нагріванні та широкому спектру ефективності проти різних видів бактерій.

Cклад у г/л:
Агар бактеріологічний - 15
Левоміцетин - 0,5
Декстроза - 40
Пептонна суміш – 10

Інструкція із застосування
» Для клінічної діагностики типом зразків є всі типи зразків (волосся, шкіри, нігті тощо).
- Накрийте пластину петлею або тампоном.
- Інкубуйте в аеробних умовах при 30±2 ºC протягом 18-48 годин і до 7 днів, якщо це необхідно.
» Для інших видів використання, не охоплених маркуванням CE:
- Інокулюйте зразок та інкубуйте при 30 ºC і спостерігайте через 3-7 днів.

Замовити агар Сабуро з хлорамфеніколом та декстрозою Conda 500 г 1090 можна через Кошик покупця, або зв'язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.

Написать отзыв