Вибірковий перелік дріжджі та плісняви
Промисловість: фармацевтика/ветеринарія/харчування/загальне вирощування/випробування на антимікробну чутливість
Положення: USP/ISO/11133 /16212/Європейська фармакопея
Агар Сабуро з хлорамфеніколом та декстрозою функціонує як чутливе середовище, придатне для культивування дріжджів, пліснявих грибів (зокрема, патогенних грибів, пов'язаних з інфекціями шкіри) і ацидофільних мікроорганізмів. Його корисність розповсюджується на оцінку мікробного і грибкового складу косметичних засобів, а також на проведення мікологічного аналізу харчових продуктів. ISO 16212 рекомендує використовувати його для кількісного визначення популяцій дріжджів і плісняви в косметичних засобах. Рецептура відповідає керівним принципам, викладеним в Європейській Фармакопеї.
Декстроза слугує ферментованим вуглеводом, забезпечуючи як вуглець, так і енергію. Амальгама пептонів забезпечує необхідний азот, вітаміни, мінерали та амінокислоти, необхідні для росту. Бактеріологічний агар слугує застигаючим агентом. Комбінація високої концентрації декстрози та кислого рН надає цьому середовищу селективності до грибів.
Склад у г/л:
Агар бактеріологічний - 10
Ескулін - 1
Цитрат заліза амонію - 0,5
Кукурудзяний крохмаль - 1
Пептон - 23
Натрій хлорид - 5
Хлорид літію — 15
Інструкція із застосування
Відповідно до Європейської фармакопеї для дослідження TYMC у продуктах
Мембранна фільтрація:
- Підготуйте зразок.
- Перенесіть відповідну кількість зразка на мембранний фільтр
- Помістіть мембрану на поверхню декстрозного агару Сабуро.
- Інкубуйте чашку з декстрозним агаром Сабуро при 20-25 ºC протягом 5-7 днів.
Замовити агар Сабуро з хлорамфеніколом та декстрозою Conda 500 г 1134 можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.
Промисловість: фармацевтика/ветеринарія/харчування/загальне вирощування/випробування на антимікробну чутливість
Положення: USP/ISO/11133 /16212/Європейська фармакопея
Агар Сабуро з хлорамфеніколом та декстрозою функціонує як чутливе середовище, придатне для культивування дріжджів, пліснявих грибів (зокрема, патогенних грибів, пов'язаних з інфекціями шкіри) і ацидофільних мікроорганізмів. Його корисність розповсюджується на оцінку мікробного і грибкового складу косметичних засобів, а також на проведення мікологічного аналізу харчових продуктів. ISO 16212 рекомендує використовувати його для кількісного визначення популяцій дріжджів і плісняви в косметичних засобах. Рецептура відповідає керівним принципам, викладеним в Європейській Фармакопеї.
Декстроза слугує ферментованим вуглеводом, забезпечуючи як вуглець, так і енергію. Амальгама пептонів забезпечує необхідний азот, вітаміни, мінерали та амінокислоти, необхідні для росту. Бактеріологічний агар слугує застигаючим агентом. Комбінація високої концентрації декстрози та кислого рН надає цьому середовищу селективності до грибів.
Склад у г/л:
Агар бактеріологічний - 10
Ескулін - 1
Цитрат заліза амонію - 0,5
Кукурудзяний крохмаль - 1
Пептон - 23
Натрій хлорид - 5
Хлорид літію — 15
Інструкція із застосування
Відповідно до Європейської фармакопеї для дослідження TYMC у продуктах
Мембранна фільтрація:
- Підготуйте зразок.
- Перенесіть відповідну кількість зразка на мембранний фільтр
- Помістіть мембрану на поверхню декстрозного агару Сабуро.
- Інкубуйте чашку з декстрозним агаром Сабуро при 20-25 ºC протягом 5-7 днів.
Замовити агар Сабуро з хлорамфеніколом та декстрозою Conda 500 г 1134 можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.