Агар Сабуро (середовище №2) Фармактив

Є в наявності

Агар Сабуро (середовище №2) Фармактив

Є в наявності
Модель:
М0010774
0 відгуків | Написати відгук
181.37 грн

 Купити
  • Опис
  • Відгуків (0)
Аґар Сабуро.

Застосовується у мікробіологічних лабораторіях різного напряму. Наприклад, медичних, Держпродспоживслужби, у лабораторіях контролю якості підприємств харчової промисловості.

Це готове середовище використовується, щоб виявити різні дріжджові грибки, а також цвіль.

Мікробіологічні характеристики.
Candida albicans ATCC 885-653.
Aspergillus niger BKM F-1119.

До складу входять:
- глюкоза – 40 г/л;
- агар мікробіологічний – 10 г/л;
- пептон ферментативний - 9 г/л;
- дріжджовий екстракт – 1 г/л.

Рекомендації щодо зберігання.
Зберігати агар необхідно в герметично закритій заводській банці при +5С...+25С, уникаючи потрапляння прямих сонячних променів, а також води.
Термін зберігання при зазначених вище рекомендаціях 24 місяці.
Агар після приготування можна зберігати при температурі від 2°С до 8°С у темному місці.

Країна виробник – Україна.
Замовити можна через Кошик покупця, або зв'язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефонами 044 363 17 74, 067 011 17 74, 050 010 47 74.

Написать отзыв