Аґар Сабуро.
Застосовується у мікробіологічних лабораторіях різного напряму. Наприклад, медичних, Держпродспоживслужби, у лабораторіях контролю якості підприємств харчової промисловості.
Це готове середовище використовується, щоб виявити різні дріжджові грибки, а також цвіль.
Мікробіологічні характеристики.
Candida albicans ATCC 885-653.
Aspergillus niger BKM F-1119.
До складу входять:
- глюкоза – 40 г/л;
- агар мікробіологічний – 10 г/л;
- пептон ферментативний - 9 г/л;
- дріжджовий екстракт – 1 г/л.
Рекомендації щодо зберігання.
Зберігати агар необхідно в герметично закритій заводській банці при +5С...+25С, уникаючи потрапляння прямих сонячних променів, а також води.
Термін зберігання при зазначених вище рекомендаціях 24 місяці.
Агар після приготування можна зберігати при температурі від 2°С до 8°С у темному місці.
Країна виробник – Україна.
Замовити можна через Кошик покупця, або зв'язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефонами 044 363 17 74, 067 011 17 74, 050 010 47 74.
Застосовується у мікробіологічних лабораторіях різного напряму. Наприклад, медичних, Держпродспоживслужби, у лабораторіях контролю якості підприємств харчової промисловості.
Це готове середовище використовується, щоб виявити різні дріжджові грибки, а також цвіль.
Мікробіологічні характеристики.
Candida albicans ATCC 885-653.
Aspergillus niger BKM F-1119.
До складу входять:
- глюкоза – 40 г/л;
- агар мікробіологічний – 10 г/л;
- пептон ферментативний - 9 г/л;
- дріжджовий екстракт – 1 г/л.
Рекомендації щодо зберігання.
Зберігати агар необхідно в герметично закритій заводській банці при +5С...+25С, уникаючи потрапляння прямих сонячних променів, а також води.
Термін зберігання при зазначених вище рекомендаціях 24 місяці.
Агар після приготування можна зберігати при температурі від 2°С до 8°С у темному місці.
Країна виробник – Україна.
Замовити можна через Кошик покупця, або зв'язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефонами 044 363 17 74, 067 011 17 74, 050 010 47 74.