Сольовий агар - це середовище вирощування, що використовується для виділення та кількісного визначення Staphylococcus aureus та інших видів стафілококів. Вона містить невелику кількість поживних речовин та високу концентрацію натрію хлориду (NaCl), що робить її селективною для стафілококів.
Характеристики:
- рН 7,2 ± 0,2;
- зовнішній вигляд – кремовий дрібнодисперсний порошок (готове середовище – світло-жовтий гель).
ТУ У 24.4-37219230-001:2011.
Зберігання – у герметичній упаковці. Не допускати заморожування живильного середовища! Термін придатності – 24 місяці.
Замовити можна через Кошик покупця або зв'язавшись з менеджером ТОВ ЛОГІКЛАБГРУПА за телефонами 044 363 17 74, 067 011 17 74, 050 010 47 74.
Характеристики:
- рН 7,2 ± 0,2;
- зовнішній вигляд – кремовий дрібнодисперсний порошок (готове середовище – світло-жовтий гель).
ТУ У 24.4-37219230-001:2011.
Зберігання – у герметичній упаковці. Не допускати заморожування живильного середовища! Термін придатності – 24 місяці.
Замовити можна через Кошик покупця або зв'язавшись з менеджером ТОВ ЛОГІКЛАБГРУПА за телефонами 044 363 17 74, 067 011 17 74, 050 010 47 74.