Агар вісмут-сульфіт (середовище № 5) Фармактив

Є в наявності

Агар вісмут-сульфіт (середовище № 5) Фармактив

Є в наявності
Модель:
М0010787
0 відгуків | Написати відгук
270.00 грн

 Купити
  • Опис
  • Відгуків (0)
Агар вісмут-сульфіт використовується для виділення та диференціації бактерії сальмонели.
Застосовується у мікробіологічних лабораторіях різного напряму. Наприклад медичні, Держпродспоживслужби, лабораторії контролю якості підприємств харчової промисловості.

Це сухий однорідний дрібнодисперсний порошок, жовтуватого кольору, має високу гігроскопічність, а також чутливість до світла.
Мікробіологічні параметри.
Salmonella typhi H-901.
Salmonella typhimurium 79.
Escherichia coli 055.
Proteus vulgaris HX-19.
Staphylococcus aureus wood-46

До складу входять:
- пептон ферментативний – 17 г/л;
- агар мікробіологічний – 15 г/л;
- глюкоза – 5 г/л;
- натрій сірчистокислий - 5 г/л;
- натрій гідрофосфат – 4 г/л;
- вісмут цитрат – 2 г/л;
- дріжджовий екстракт – 1 г/л;
- сіль Мора – 1 г/л;
- діамантовий зелений – 0,025 г/л.


Рекомендації щодо зберігання.
Зберігати агар необхідно в герметично закритій заводській банці при +5С...+25С, уникаючи потрапляння прямих сонячних променів, а також води.
Термін зберігання при вищевказаних рекомендаціях – 24 місяці.
Агар після приготування можна зберігати при +2 С. +8 С у сухому темному місці.

Пакування – пластикова банка.
Країна виробник – Україна.
Замовити можна через Кошик покупця, або зв'язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефонами 044 363 17 74, 067 011 17 74, 050 010 47 74.

Написать отзыв