Основа агару Burkholderia Cepacia Conda 500 г 1347

Під замовлення

Основа агару Burkholderia Cepacia Conda 500 г 1347

Під замовлення
Модель:
Х0385494
0 відгуків | Написати відгук
0.00 грн
 Купити
  • Опис
  • Відгуків (0)
Для селективного виділення Burkholderia cepacia з респіраторного матеріалу хворих на муковісцидоз, а також для рутинного тестування нестерильних неорганічних солей, що містять консерванти
Промисловість: клінічна

Burkholderia cepacia - це грамнегативна, оксидазопозитивна, рухлива, аеробна паличка зазвичай зустрічається у водоймах та вологому середовищі. Зокрема, вона становить значний ризик для пацієнтів з муковісцидозом, викликаючи легеневі інфекції.
До складу середовища входить пептон, що постачає необхідний для росту азот, вітаміни, мінерали та амінокислоти. Селективні агенти - входять до складу, сприяють відновленню B. cepacia шляхом пригнічення поширених забруднювачів. Кристалічний фіолетовий ефективно пригнічує грампозитивні коки, зокрема ентерококи та стафілококи. Жовчні солі діють на більшість грампозитивних коків, за винятком ентерококів, тоді як тикарцилін і поліміксин В пригнічують грамнегативні палички. Феноловий червоний допомагає у виявленні B. cepacia, оскільки лужні побічні продукти метаболізму пірувату змінюють колір індикатора від світло-оранжевого до рожевого або рожево-червоного в зоні росту. Сульфат магнію, амонію та заліза, слугують джерелами сульфатів та іонів металів, а фосфатні солі виконують роль буферної системи. Бактеріологічний агар виступає в ролі затверджувача.

Склад у г/л:
Сульфат амонію - 1
Бактеріологічний агар - 12
Жовчні солі - 1,5
Фіолетовий кристалічний - 0,001
Фосфат натрію - 1,4
Магнію сульфат - 0,2
Пептон - 5
Феноловий червоний - 0,02
Калій дигідрогенфосфат - 4,4
Піруват натрію - 7
Дріжджовий екстракт - 4
Залізоамонійний сульфат — 0,01

Інструкція із застосування:
Для клінічної діагностики можна використовувати різні клінічні зразки з дихальних шляхів, сечовивідних шляхів та інших джерел.
Процедура клінічної діагностики:
1. Підготовка зразка: асептично нанесіть смужки на поверхню агарового середовища за допомогою стерильної петлі.
2. Інкубація: інкубуйте підготовлені планшети в аеробних умовах при 30-35 ºC протягом 48-72 годин.
3. Інтерпретація результатів.
Інші застосування (без маркування CE):
1.Відбір зразків: зберіть рутинний респіраторний зразок у пацієнта, наприклад, мокротиння, глибокі мазки з глотки або слини з рота чи носа.
2. Розведення зразка.
3. Посів та інкубація: нанесіть розведений зразок на основу агару Burkholderia cepacia. Інкубуйте планшети при 37 ºC протягом 48-72 годин.
4. Оцінка результатів: перевірте пластини на наявність зелених колоній і спостерігайте за зміною кольору середовища до яскраво-рожевого.
5. Продовження інкубації (за необхідності).

Замовити основу агару Burkholderia Cepacia Conda 500 г 1347 можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.

Написать отзыв