Основа агару Clostridium Difficile Conda 500 г 1447

Під замовлення

Основа агару Clostridium Difficile Conda 500 г 1447

Під замовлення
Модель:
Х0385527
0 відгуків | Написати відгук
0.00 грн
 Купити
  • Опис
  • Відгуків (0)
Для виділення Clostridium difficile.
Промисловість: клінічна / харчова

Основа агару Clostridium Difficile - спеціалізоване середовище, призначене для виділення Clostridium difficile з харчових продуктів та фекалій. Цей мікроорганізм був вперше виявлений у 1935 році і пов'язують його з колітом і діареєю після антибіотикотерапії та операцій на шлунково-кишковому тракту. Для виділення Clostridium difficile було розроблено безкровне середовище під назвою CCFA - циклосерин-цефокситин-фруктозний агар, який використовує фруктозу як замінник глюкози. Агар Clostridium Difficile базується на рецептурі цього середовища.
Пептонна протеаза забезпечує C. difficile необхідними поживними речовинами, такими як азот, вітаміни, мінерали та амінокислоти. Фруктоза використовується як вуглевод для надання енергії та сприяння росту цього мікроорганізму. Калій і натрій гідрофосфати виступають як буферна система, а сульфат магнію і хлорид натрію постачають необхідні електроліти для різних реакцій. Крім того, до складу додається кінська кров для забезпечення необхідних факторів росту C. difficile. Бактеріологічний агар виконує роль затверджувача.

Склад у г/л:
Бактеріологічний агар - 15
Магнію сульфат - 0,1
Калій дигідрогенфосфат - 1
Натрію хлорид - 2
Ди-натрій гідрогенфосфат - 5
Фруктоза - 6
Протеїновий пептон — 40

Інструкція із застосування:
- У чашку Петрі додайте 12-15 мл розплавленого агару і дайте йому застигнути.
- Злегка засійте середовище зразком фекалій, додавши 10 мкл вихідного посівного матеріалу, щоб отримати добре відокремлені колонії.
- Інкубуйте пластини при 35-37 ºC протягом 18-48 годин у звичайній анаеробній банці.
- Колонії Clostridium difficile після 48 годин інкубації мають неправильну форму діаметром 4-6 мм, підняті непрозорі, сіро-білі.

Замовити основу агару Clostridium Difficile Conda 500 г 1447 можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.

Написать отзыв