Основа агару Ендо LES Conda 500 г 1137

Під замовлення

Основа агару Ендо LES Conda 500 г 1137

Під замовлення
Модель:
Х0385625
0 відгуків | Написати відгук
0.00 грн
 Купити
  • Опис
  • Відгуків (0)
Агарова основа Endo LES - це модифікація Endo Agar Base (кат. виробника 1118), призначена для випробування води методом мембранного фільтрування.
Ця агарова основа має фуксин для диференціації між позитивними лактозоферментуючими і неферментуючими лактозу бактеріями. Виробництво ацетальдегіду лактозоферментуючими організмами, зокрема кишковою паличкою, призводить до утворення характерних червоних колоній і червоної зони навколо них, що виявляється при реакції з сульфітом натрію в присутності фуксину. Лактозонеферментуючі бактерії утворюють безбарвні, прозорі колонії.Казеїн і м'ясні пептони, а також триптоза забезпечують азот, вітаміни, мінерали та амінокислоти, необхідні для росту. Дріжджовий екстракт є джерелом вітамінів, особливо групи В. Лактоза - ферментований вуглевод, що забезпечує вуглець та енергію. Фосфати калію діють як буферна система. Дезоксихолат натрію пригнічує ріст грампозитивних бактерій. Лаурилсульфат натрію частково пригнічує інші організми, окрім кишкових паличок. Натрію хлорид забезпечує необхідні електроліти для транспорту та осмотичного балансу. Бактеріологічний агар є затверджуючим агентом.

Склад у г/л:
Агар бактеріологічний - 15
Казеїновий пептон - 3,7
Дикалій фосфат - 3,3
Лактоза - 9,4
М'ясопептон - 3,7
Монокалійфосфат - 1
Натрію хлорид - 3,7
Дезоксихолат натрію - 0,1
Лаурилсульфат натрію - 0,05
Сульфіт натрію - 1,6
Триптоза - 7,5
Дріжджовий екстракт — 1,2

Інструкція із застосування
Використовуйте техніку мембранного фільтра для інокуляції фільтрів і попередньої інкубації на подушках, насичених бульйоном лаурилсульфату (кат. виробника 1310) при 35 ± 2°C протягом 1,5-2,5 годин. Перенесіть фільтри на чашки агарової основи Endo LES Conda та інкубуйте при 35 ± 2°C протягом 18-24 годин.
Швидкі ферментери лактози виробляють червоні колонії з металевим блиском. Повільні ферментатори лактози виробляють червоні колонії. У неферментаторах лактози утворюються безбарвні колонії.
Застереження: під впливом кисню середовище з чашками поступово стає червоним через окислення сульфіту, тому його більше не можна використовувати. Культуральне середовище окислене (дуже інтенсивно червоне) не слід використовувати, оскільки це знижує продуктивність культурального середовища.

Замовити агарову основу Endo LES Conda 500 г 1137 можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.

Написать отзыв