Аланін-L — це біогенна α-амінокислота, що використовується у складі білків та широко застосовується як стандарт у аналітичній хімії, біохімії та клітинних технологіях.
Характеристики:
- формула - HO2CCH(NH2)CH3;
- кваліфікація – ЧДА;
- зовнішній вигляд - однорідний кристалічний порошок білого кольору;
- масова частка основної речовини – 98,5...101,5 %;
- ідентифікація - відповідає;
- важкі метали (Pb), ppm – ≤ 15;
- Fe – ≤ 30 ppm;
- втрати при сушінні - ≤ 0,20%;
- залишок після прожарювання – ≤ 0,15 %;
- оптичне обертання D20 - +13,7...+15,1;
- pH - 5.7...6.7;
- органічні леткіі домішки – відповідає;
- хлориди (СI) - ≤ 0,05%;
- свинець – ≤ 0,5 ppm;
- SO4, - ≤ 0,03%;
- загальний вміст бактерій – ≤ 1000 cfu/g;
- грибки та дріжджі - ≤ 100 cfu/g;
- E.coli, Coliforms, Salmonella, Staphylococcus aureus – відсутні.
Виробництво – Китай.
Замовити можна через Кошик покупця, або зв`язавшись з менеджером ТОВ ЛОГІКЛАБГРУПА за телефонами 044 363 17 74, 067 011 17 74, 050 010 47 74.