Для культивування спороутворюючих і неспороутворюючих анаеробних мікроорганізмів
Промисловість: загальне вирощування
Агар анаеробний кров’яний VL служить оптимальним середовищем для росту і розвитку анаеробних мікроорганізмів, як спороутворюючих, так і неспороутворюючих. Його ключові компоненти - пептон і екстракт вола, які забезпечують необхідні амінокислоти та допомагають знизити рівень рН. Це має вирішальне значення для створення відповідних умов для росту анаеробних організмів, які потребують низького окислювально-відновного потенціалу середовища. Пептони також забезпечують необхідний азот, вітаміни, мінерали та інші амінокислоти. Додатково використовуються L-цистеїн та дріжджовий екстракт як джерела азоту, вуглецю та вітамінів групи В. Глюкоза слугує основним вуглеводом та постачальником енергії для мікроорганізмів, а хлорид натрію забезпечує оптимальний транспорт і осмотичний баланс в середовищі. Бактеріологічний агар використовується як затверджуючий агент, щоб створити необхідні умови для анаеробного росту мікроорганізмів. Усе це дозволяє досягнути успішного культивування анаеробних мікроорганізмів на агарі VL.
Склад у г/л:
Глюкоза - 2
Бактеріологічний агар - 17,6
L-цистеїну гідрохлорид - 0,4
Пептон - 10
Натрію хлорид - 5
Дріжджовий екстракт - 5
Концентрований кисневий екстракт – 2
Інструкція із застосування:
Висійте зразок на планшет і інкубуйте при температурі 35 ± 2 ºC протягом 24-48 годин.
Замовити агар анаеробний кров'яний VL Conda 500 г 1485 можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.
Промисловість: загальне вирощування
Агар анаеробний кров’яний VL служить оптимальним середовищем для росту і розвитку анаеробних мікроорганізмів, як спороутворюючих, так і неспороутворюючих. Його ключові компоненти - пептон і екстракт вола, які забезпечують необхідні амінокислоти та допомагають знизити рівень рН. Це має вирішальне значення для створення відповідних умов для росту анаеробних організмів, які потребують низького окислювально-відновного потенціалу середовища. Пептони також забезпечують необхідний азот, вітаміни, мінерали та інші амінокислоти. Додатково використовуються L-цистеїн та дріжджовий екстракт як джерела азоту, вуглецю та вітамінів групи В. Глюкоза слугує основним вуглеводом та постачальником енергії для мікроорганізмів, а хлорид натрію забезпечує оптимальний транспорт і осмотичний баланс в середовищі. Бактеріологічний агар використовується як затверджуючий агент, щоб створити необхідні умови для анаеробного росту мікроорганізмів. Усе це дозволяє досягнути успішного культивування анаеробних мікроорганізмів на агарі VL.
Склад у г/л:
Глюкоза - 2
Бактеріологічний агар - 17,6
L-цистеїну гідрохлорид - 0,4
Пептон - 10
Натрію хлорид - 5
Дріжджовий екстракт - 5
Концентрований кисневий екстракт – 2
Інструкція із застосування:
Висійте зразок на планшет і інкубуйте при температурі 35 ± 2 ºC протягом 24-48 годин.
Замовити агар анаеробний кров'яний VL Conda 500 г 1485 можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.