Середовище антибіотичне №23 Conda 500 г 1386

Під замовлення

Середовище антибіотичне №23 Conda 500 г 1386

Під замовлення
Модель:
Х0385631
0 відгуків | Написати відгук
0.00 грн
 Купити
  • Опис
  • Відгуків (0)
Стандартне середовище для тестування антибіотиків
Промисловість: фармацевтика/ветеринарія

Антибіотичне середовище № 23 - це стандартне середовище, яке використовується для мікробіологічної оцінки антибіотиків. Ефективність антибіотика може бути показана за певних умов його здатністю пригнічувати мікроорганізми. Зниження антимікробної активності може свідчити про зміни, не виявлені хімічними методами. Використання стандартизованих поживних середовищ і суворий контроль усіх умов тестування є вирішальними передумовами для забезпечення точних результатів мікробіологічного аналізу антибіотиків.

Cклад у г/л:
Глюкоза - 10
Бактеріологічний агар - 13,5
Калій дигідрогенфосфат - 0,45
Дріжджовий екстракт - 2,5
Дикалій гідрогенфосфат — 0,69

Інструкція із застосування:
1. Спочатку розбавте середовище і засійте його при відповідній температурі, наприклад, 48-50 ºC, відомою кількістю суспензії мікроорганізмів, чутливих до досліджуваного антибіотика.
2. Обережно перемішайте суміш, щоб забезпечити рівномірний розподіл, і негайно розлийте засіяне середовище в чашки Петрі, створюючи шар товщиною 2-5 мм. Як варіант, середовище може складатися з двох шарів, при цьому інокулюють лише верхній шар.
3. Приготуйте розчини референтної речовини та антибіотика, що тестується, з відомими концентраціями та приблизно однаковою активністю.
4. Нанесіть ці розчини на поверхню середовища, використовуючи, наприклад, стерильні циліндри з порцеляни, нержавіючої сталі або підготовлені порожнини в агарі. Переконайтеся, що в кожен циліндр або чашку додано однаковий об'єм розчину. Як варіант, використовуйте стерильні абсорбуючі паперові диски. Просочіть диски розчинами референтної речовини або досліджуваних антибіотиків і покладіть їх на поверхню агару.

Замовити cередовище антибіотичне №23 Conda 500 г 1386 можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.

Написать отзыв