Середовище антибіотичне №3 USP Conda 500 г 1534

Під замовлення

Середовище антибіотичне №3 USP Conda 500 г 1534

Під замовлення
Модель:
Х0385632
0 відгуків | Написати відгук
0.00 грн
 Купити
  • Опис
  • Відгуків (0)
Стандартне середовище для використання в аналізах на антибіотики
Промисловість: фармацевтика/ветеринарія
Нормативні документи: USP / Європейська Фармакопея

Антибіотичне середовище Nº 3 використовується для визначення активності пеніциліну, еритроміцину, неоміцину, хлортетрацикліну, хлорамфеніколу та інших антибіотиків. Можна використовувати з наступними мікробіологічними методами для визначення антибіотиків: 1). метод серійних розведень; 2). турбідиметричний метод. Турбідиметричний метод заснований на пригніченні росту мікробної культури у рідкому середовищі, що містить однорідний розчин антибіотика. Використання цього методу є доцільним лише тоді, коли досліджувані зразки є прозорими.
Пептон, дріжджовий і яловичий екстракти забезпечують азот, вітаміни, мінерали та амінокислоти, необхідні для росту. Фосфати калію діють як буферна система. Глюкоза - ферментований вуглевод, що забезпечує вуглець та енергію. Бактеріологічний виконує функцію затверджувача.

Склад у г/л:
Яловичий екстракт - 1,5
Дикалій фосфат - 3,68
Глюкози моногідрат - 1
Монокалій фосфат - 1,32
Пептон - 6
Натрій хлорид - 3,5
Дріжджовий екстракт — 3

Інструкція із застосування:
Процедура турбідиметричного аналізу:
1. Почніть з первинної обробки свіжоприготованого скошеного агару, використовуючи антибіотичне середовище № 3.
2. Приготуйте еталонний стандарт антибіотика:дотримуйтесь зазначених процедур для створення робочих розведень еталонного стандарту антибіотика в певних концентраціях.
3. Інкубуйте підготовлені пробірки при 35°C протягом 3-4 годин. Після закінчення інкубаційного періоду зупиніть ріст, додавши 0,5 мл формаліну, розведеного у співвідношенні 1:3.
4. Проведіть зчитування за допомогою відповідного спектрофотометра. Порівняйте отриманий ріст з наданими для аналізу стандартними розчинами.

Замовити середовище антибіотичне №3 USP Conda 500 г 1534 можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.

Написать отзыв