Антибіотичне середовище №8 (агарова основа з низьким рН) Conda 500 г 1004

Під замовлення

Антибіотичне середовище №8 (агарова основа з низьким рН) Conda 500 г 1004

Під замовлення
Модель:
Х0385627
0 відгуків | Написати відгук
0.00 грн
 Купити
  • Опис
  • Відгуків (0)
Середовище для антибіотиків Nº 8 — це стандартна агаризована основа, яка використовується для мікробіологічного аналізу антибіотиків, таких як тетрациклін, головним чином обраний через його нижчий рН.
Ефективність антибіотика можна продемонструвати за відповідних умов, спостерігаючи за його інгібіторною дією на мікроорганізми. У деяких випадках зниження антимікробної активності може виявити зміни, які не можуть виявити хімічні методи. Середовища з антибіотиками позначаються цифрами та називаються відповідно до «Методів аналізу антибіотиків» Гроува та Рендалла. Для отримання достовірних результатів тестування необхідно використовувати стандартизовані культуральні середовища та суворо контролювати всі умови тестування під час мікробіологічного дослідження антибіотиків.
Це середовище має такий самий склад, як середовище з антибіотиками № 5 і Середовище з антибіотиками № 2 , але його рН доведено до 5,7. Для проведення тесту на антибіотики антибіотичне середовище має бути свіжоприготованим у той самий день, коли проводиться тест. Зразок можна оцінити за допомогою або методу розведення, або методу дифузії на планшеті для аналізу.
Желатиновий пептон і екстракт яловичини відповідають за забезпечення основних поживних речовин, таких як азот, вітаміни, мінерали та амінокислоти, необхідні для росту мікробів. Крім того, дріжджовий екстракт служить джерелом вітамінів, зокрема групи В. Затверджувачем у цьому середовищі є бактеріологічний агар.

Склад у г/л:
Агар бактеріологічний - 15
Яловичий екстракт - 1,5
Пептон желатиновий - 6
Дріжджовий екстракт — 3

Інструкція із застосування:
- Розріджуйте середовище та інокулюйте його за відповідної температури, наприклад, від 48 ºC до 50 ºC, відомою кількістю суспензії.
- Обережно перемішайте суміш, щоб отримати однорідний розподіл, і негайно розлийте в чашки Петрі певну кількість інокульованого середовища, щоб утворилася
шар товщиною 2-5 мм. Крім того, середовище може складатися з 2 шарів, лише верхній шар інокулюється.
- Приготуйте розчин контрольної речовини та досліджуваного антибіотика з відомими концентраціями та ймовірно однаковою активністю.
- Наносити розчини на поверхню середовища, наприклад, у стерильні циліндри з порцеляни, нержавіючої сталі або в порожнини, підготовлені в агарі.
- У кожен циліндр або порожнину необхідно додати однаковий об’єм розчину.
- Або використовуйте стерильний абсорбуючий паперовий диск, просочивши диски розчинами контрольної речовини або розчинами антибіотиків, щоб
перевірити та помістити на поверхню агару.

Замовити антибіотичне середовище №8 (агарова основа з низьким рН) Conda 500 можна через Кошик покупця, або зв'язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.

Написать отзыв