Аплікатори стерильні зы стандартним накінечником Aptaca S.p.A Італія уп. 500 шт.

Під замовлення

Аплікатори стерильні зы стандартним накінечником Aptaca S.p.A Італія уп. 500 шт.

Під замовлення
Модель:
Х0296074
0 відгуків | Написати відгук
8 641.87 грн
 Купити
  • Опис
  • Відгуків (0)
Аплікатори стерильні — це лабораторний або медичний інструмент, який використовується для відбору зразків біологічного матеріалу. Сам аплікатор складається зі стрижня та накінечнику. Стрижень виготовляється із безпечних для використання матеріалів, таких як пластик або дерево. Накінечники стерильних аплікаторів складається зі стерильних і абсорбуючих матеріалів, такі як бавовна, віскоза, поліестер або їх поєднання. Аплікатори бувають різних форм і розмірів, залежно від їх призначення. Форма може бути круглою, загостреною або плоскою, а розмір може варіюватися від тонкого накінечника до великих головок для тампонів.

Ці аплікатори виготовлені з пінополіуретану і мають пластикову паличку з точкою зламу 80 мм. Вони відносяться до медичних виробів класу IIa, що робить їх придатними для хірургічного застосування.

Стерильні аплікатори є гігієнічними та зручними і мають широке застосування у різних сферах. У медицині вони використовуються для нанесення медичних розчинів, антисептиків та мазей, а також у хірургічних процедурах, де важлива стерильність. У діагностичних процедурах стерильні аплікатори використовуються для збору зразків і нанесення реагентів. А в лабораторних умовах, ці аплікатори необхідні для таких процедур, як мікробіологічне тестування, де збереження стерильного середовища є обов'язковим.

Замовити аплікатори стерильні з пінополіуретану з тонким накінечником Aptaca S.p.A Італія 500 шт.ук в упаковці 6300 можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.

Написать отзыв