Агар рожевий бенгальський з хлорамфеніколом Conda 20 тарілок 950

Під замовлення

Агар рожевий бенгальський з хлорамфеніколом Conda 20 тарілок 950

Під замовлення
Модель:
Х0385723
0 відгуків | Написати відгук
0.00 грн
 Купити
  • Опис
  • Відгуків (0)
Призначення: селективне середовище для ізоляції дріжджів і плісняви з навколишнього середовища і харчових продуктів
Інформація про упаковку: 1 коробка з 2 пачками по 10 пластин/пачка

Агар рожевий бенгальський з хлорамфеніколом - це селективне середовище, яке використовується для виявлення та підрахунку цвілевих грибів і дріжджів у зразках харчових продуктів. Крім того, що це середовище відповідає поживним вимогам для цвілевих грибів і дріжджів, воно містить рожевий бенгальський барвник, який забарвлює дріжджові колонії у рожевий колір, полегшуючи їх підрахунок. Барвник також зменшує пишний ріст швидкозростаючих пліснявих грибів, таких як ризопус і нейроспора, що полегшує виявлення повільнозростаючих пліснявих грибів. До складу препарату входить хлорамфенікол, який пригнічує ріст бактерій.

Склад у г/л:
Мікологічний пептон - 5
D(+) Глюкоза - 10
Калій фосфат - 1
Сульфат магнію - 0,5
Бенгальська троянда - 0,05
Хлорамфенікол - 0,1
Агар – 15

Інструкція із застосування:
Для посіву на планшети дотримуйтесь стандартних методів лабораторії або чинних норм (наприклад, метод спірального посіву, економетричні методи, посів по смужках, банки для розведень або посів за допомогою шпателю Дригальського). Після підготовки банки розведень, візьміть 0,1 мл з кожного розведення і посійте на планшети з рожево-бенгальським агаром, використовуючи шпатель Дригальського або скляний спредер. Інкубуйте пластини при 25 ± 1°C протягом 5 днів, а потім перерахуйте гриби.

Обмеження:
Низька концентрація антибіотиків у поживному середовищі може призвести до часткового пригнічення певних штамів бактерій. Це середовище світлочутливе. Уникайте потрапляння на нього світла, оскільки це може призвести до утворення токсичних для грибів сполук.

Замовити агар рожевий бенгальський з хлорамфеніколом Conda 20 тарілок 950 можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.

Написать отзыв