Агар рожевий бенгальський і хлорамфенікол 500 г 1081

Під замовлення

Агар рожевий бенгальський і хлорамфенікол 500 г 1081

Під замовлення
Модель:
Х0385520
0 відгуків | Написати відгук
0.00 грн
 Купити
  • Опис
  • Відгуків (0)
Рожевий бенгальський агар + хлорамфенікол є нейтральним і селективним середовищем, придатним для кількісного визначення цвілі та дріжджів, присутніх у харчових продуктах, воді та зразках навколишнього середовища. Рожево-бенгальський хлорамфеніколовий агар особливо рекомендується для оцінки свіжих продуктів, багатих білком, які містять переважно грамнегативні паличкоподібні бактеріальні популяції. Крім того, це доводить перевагу при проведенні інкубації при більш високих температурах, як правило, близько 35 °C, протягом тривалого часу.
Основою цього середовища є бактеріологічний пептон, який є повноцінним джерелом азоту, вітамінів, мінералів і незамінних амінокислот. Виконуючи роль зброджуваних вуглеводів і постачальника вуглецевої енергії, декстроза відіграє вирішальну роль. Використовується буфер фосфат калію, тоді як сульфат магнію вносить необхідну сірку та мікроелементи. Бенгальська троянда, функціонуючи як селективний агент, ефективно стримує ріст бактерій і обмежує розмір. Це обмеження полегшує появу та виявлення дріжджів, що повільніше ростуть, з пліснявою, яка набуває чіткого рожевого кольору. Хлорамфенікол служить додатковим селективним засобом, що перешкоджає розвитку бактерій. Примітно, що його рекомендоване включення до нейтральних середовищ пояснюється його надійною термостабільністю та широким діапазоном ефективності проти бактерій. Для затвердіння середовища використовують бактеріологічний агар.

Склад у г/л:
Агар бактеріологічний - 15
Бактеріологічний пептон - 5
Левоміцетин - 0,1
Декстроза - 10
Сульфат магнію - 0,5
Фосфат калію - 1
Роза бенгальська – 0,05

Інструкція із застосування
- Інокуляція може бути проведена з розведеного джерела, або шляхом розповсюдження 0,1 мл кожного розведення в підготовлені чашки, або методом розливу, внесення 1 мл кожного розведення в порожню чашку, вливання середовища відразу після ( після охолодження до 45°C).
- Інкубуйте 7 днів при 25-30°C.

Замовити агар рожевий бенгальський і хлорамфенікол 500 г 1081 можна через Кошик покупця, або зв'язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.

Написать отзыв