Селективне середовище для підрахунку дріжджів і пліснявих грибів у харчових продуктах
Галузь: харчова промисловість / молочні продукти
Нормативні документи: ISO 11133 / ISO 21527
Це селективне середовище, рекомендоване для ідентифікації дріжджів і пліснявих грибів методом підрахунку колоній у харчових продуктах та кормах для тварин з активністю води більше 0,95.
Пептон є джерелом азоту, вітамінів, мінералів та амінокислот. Декстроза - це ферментативний вуглевод, який слугує джерелом вуглецю та енергії.Фосфат калію є буфером. Сульфат магнію забезпечує сірку та інші мікроелементи. Бенгальська троянда - це селективний агент, який пригнічує ріст бактерій і обмежує розмір і висоту найбільш швидкозростаючих дріжджів, дозволяючи розвиватися і виявляти інші дріжджі. Пліснява виглядає рожевою. Хлорамфенікол діє як селективний агент, пригнічуючи ріст бактерій.
Склад у г/л:
Глюкоза - 10
Бактеріологічний агар - 15
Хлорамфенікол - 0,1
Монокалій фосфат - 1
Троянда бенгальська - 0,025
Дихлоран - 0,002
Ферментативний екстракт рослинних і тваринних тканин - 5
Магній сульфат моногідрат — 0,5
Інструкція із застосування:
Для проведення підрахунку дріжджів і грибів відповідно до ISO 21527 необхідно виконати наступні кроки:
1. Підготуйте зразок і виконайте початкове розведення.
2. Перенесіть 0,1 мл зразка на агар бенгальський рожевий з хлорамфенікол та дихлораном.
3. На другу пластину агару перенесіть 0,1 мл першого десяткового розведення.
4. Рівномірно розподіліть рідину на поверхні агару до повного поглинання середовищем.
5. Інкубуйте підготовлені планшети в аеробних умовах, піднявши кришки, при 25±1 °C протягом 5 днів.
6. Підрахуйте та відберіть колонії для подальшого підтвердження.
Замовити агар бенгальський рожевий з хлорамфенікол та дихлораном Conda 500 г 1160 можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.
Галузь: харчова промисловість / молочні продукти
Нормативні документи: ISO 11133 / ISO 21527
Це селективне середовище, рекомендоване для ідентифікації дріжджів і пліснявих грибів методом підрахунку колоній у харчових продуктах та кормах для тварин з активністю води більше 0,95.
Пептон є джерелом азоту, вітамінів, мінералів та амінокислот. Декстроза - це ферментативний вуглевод, який слугує джерелом вуглецю та енергії.Фосфат калію є буфером. Сульфат магнію забезпечує сірку та інші мікроелементи. Бенгальська троянда - це селективний агент, який пригнічує ріст бактерій і обмежує розмір і висоту найбільш швидкозростаючих дріжджів, дозволяючи розвиватися і виявляти інші дріжджі. Пліснява виглядає рожевою. Хлорамфенікол діє як селективний агент, пригнічуючи ріст бактерій.
Склад у г/л:
Глюкоза - 10
Бактеріологічний агар - 15
Хлорамфенікол - 0,1
Монокалій фосфат - 1
Троянда бенгальська - 0,025
Дихлоран - 0,002
Ферментативний екстракт рослинних і тваринних тканин - 5
Магній сульфат моногідрат — 0,5
Інструкція із застосування:
Для проведення підрахунку дріжджів і грибів відповідно до ISO 21527 необхідно виконати наступні кроки:
1. Підготуйте зразок і виконайте початкове розведення.
2. Перенесіть 0,1 мл зразка на агар бенгальський рожевий з хлорамфенікол та дихлораном.
3. На другу пластину агару перенесіть 0,1 мл першого десяткового розведення.
4. Рівномірно розподіліть рідину на поверхні агару до повного поглинання середовищем.
5. Інкубуйте підготовлені планшети в аеробних умовах, піднявши кришки, при 25±1 °C протягом 5 днів.
6. Підрахуйте та відберіть колонії для подальшого підтвердження.
Замовити агар бенгальський рожевий з хлорамфенікол та дихлораном Conda 500 г 1160 можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.