Для вирощування бретаноміцетів
Застосування: алкогольні напої
Цей агар функціонує як середовище, призначене для культивування дріжджів бретаноміцетів у винах. Це рід дріжджів, який демонструє здатність процвітати при високих концентраціях спирту і зброджувати цукри, що залишилися невикористаними дріжджами Saccharomyces cerevisiae під час бродіння. Присутність бретаноміцетів пов'язують з появою характерного аромату вина.
Часто зустрічається в червоних винах, що зберігаються в бочках. Така поширеність пов'язана з екстракцією кислот, необхідних для створення специфічних ароматів, зі шкірки винограду. Зокрема, інфекції були виявлені не тільки в червоних винах, але і в Шардоне і Совіньйон Блан.
До складу середовища входить декстроза як зброджуваний вуглевод, що забезпечує вуглець та енергію. Пептон і солодовий екстракт постачають необхідний азот, вітаміни, мінерали та амінокислоти для росту. Дріжджовий екстракт слугує джерелом вітамінів, особливо групи В, а тіамін діє як фактор росту.
Склад у г/л:
Декстроза - 10
Бактеріологічний агар - 20
Бромокрезоловий зелений - 0,022
Хлорамфенікол - 0,1
Циклогексимід - 0,01
Солодовий екстракт - 3
Пептон - 5
Тіамін - 0,02
Дріжджовий екстракт - 3
Дріжджові азотні сполуки - 3
Кумарова кислота - 0,1
Інструкція із застосування:
- Інокулюйте та інкубуйте при температурі 25-30 ºC і спостерігайте через 7 днів.
Замовити агар з бретаноміцетами Conda 500 г 2006 можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.
Застосування: алкогольні напої
Цей агар функціонує як середовище, призначене для культивування дріжджів бретаноміцетів у винах. Це рід дріжджів, який демонструє здатність процвітати при високих концентраціях спирту і зброджувати цукри, що залишилися невикористаними дріжджами Saccharomyces cerevisiae під час бродіння. Присутність бретаноміцетів пов'язують з появою характерного аромату вина.
Часто зустрічається в червоних винах, що зберігаються в бочках. Така поширеність пов'язана з екстракцією кислот, необхідних для створення специфічних ароматів, зі шкірки винограду. Зокрема, інфекції були виявлені не тільки в червоних винах, але і в Шардоне і Совіньйон Блан.
До складу середовища входить декстроза як зброджуваний вуглевод, що забезпечує вуглець та енергію. Пептон і солодовий екстракт постачають необхідний азот, вітаміни, мінерали та амінокислоти для росту. Дріжджовий екстракт слугує джерелом вітамінів, особливо групи В, а тіамін діє як фактор росту.
Склад у г/л:
Декстроза - 10
Бактеріологічний агар - 20
Бромокрезоловий зелений - 0,022
Хлорамфенікол - 0,1
Циклогексимід - 0,01
Солодовий екстракт - 3
Пептон - 5
Тіамін - 0,02
Дріжджовий екстракт - 3
Дріжджові азотні сполуки - 3
Кумарова кислота - 0,1
Інструкція із застосування:
- Інокулюйте та інкубуйте при температурі 25-30 ºC і спостерігайте через 7 днів.
Замовити агар з бретаноміцетами Conda 500 г 2006 можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.