Бульйон Джолітті-Кантонi Conda 500 г 1232

Під замовлення

Бульйон Джолітті-Кантонi Conda 500 г 1232

Під замовлення
Модель:
Х0385447
0 відгуків | Написати відгук
0.00 грн
 Купити
  • Опис
  • Відгуків (0)
Для селективного збагачення золотистого стафілококу в зразках харчових продуктів
Селективне виділення стафілококів
Промисловість: харчова промисловість / молочні продукти

Це спеціалізоване середовище виконує подвійну функцію: воно дозволяє підраховувати коагулазо-позитивні стафілококи і підтримує їх селективне збагачення, в першу чергу в харчових продуктах і сухому дитячому молоці, за допомогою методу MPN (найбільш ймовірного числа).
Компоненти бульйону Giolitti-Cantoni ретельно підібрані для підтримки росту мікроорганізмів: триптон і яловичий екстракт забезпечують необхідні поживні речовини, включаючи азот, вітаміни, мінерали та амінокислоти. Екстракт дріжджів слугує джерелом вітамінів групи В, життєво важливих для росту бактерій, а маніт діє як ферментований вуглевод, забезпечуючи вуглецем та енергією. Ріст грамнегативних бактерій ефективно пригнічується хлоридом літію, тоді як грампозитивні бактерії пригнічуються присутністю гліцину та телуриту калію. Надзвичайно висока концентрація телуриту калію має вирішальне значення для стримування росту потенційно забруднюючих організмів, що є особливо важливим у цьому контексті.

Склад у г/л:
Хлорид натрію - 5
Триптон - 10
Дріжджовий екстракт — 5

Інструкція із застосування:
У повторні пробірки внести по 1 мл кожного серійного розведення і щільно закрити кришками. Інкубувати при 35 ± 2°C протягом 40 - 48 годин, перевіряючи пробірки щодня.
Тест вважається негативним на S. aureus, якщо не спостерігається почорніння середовища. Якщо присутнє по всій поверхні або на дні пробірки, пересійте субкультуру на ізоляційне середовище і спостерігайте за позитивним ростом чорних колоній, оточених зоною очищення.

Замовити бульйон Giolitti-Cantoni Conda 500 г 1232 можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.

Написать отзыв