Основа бульйону для селективного збагачення Болтон Conda 500 г 1441

Під замовлення

Основа бульйону для селективного збагачення Болтон Conda 500 г 1441

Під замовлення
Модель:
Х0385523
0 відгуків | Написати відгук
0.00 грн
 Купити
  • Опис
  • Відгуків (0)
Для селективного попереднього збагачення зразків харчових продуктів на кампілобактерії
Промисловість: харчова
Нормативні документи: ISO 10272 / ISO 11133 / BAM

Бульйон багатий на поживні речовини, що сприяють реанімації сублетально пошкоджених бактерій та їх активному росту. М'ясний пептон забезпечує необхідний азот, вітаміни, мінерали та амінокислоти. Гідролізат лактальбуміну, рекомендований для поживних середовищ Campylobacter, містить азот, амінокислоти, вітаміни та вуглець. Дріжджовий екстракт містить вітаміни групи В. Хлорид натрію забезпечує необхідні електроліти для транспортування, а альфа-кетоглутарова кислота задовольняє специфічні харчові потреби видів Campylobacter. Піруват натрію слугує джерелом енергії для метаболізму бактерій та допомагає реанімувати організми, що перебувають у стані стресу. Карбонат натрію регулює рівень рН, а гемін забезпечує Х-фактор, стимулюючи ріст різних мікроорганізмів.
Основа бульйону для селективного збагачення Болтон пригнічує грампозитивні бактерії завдяки триметоприму, грамнегативні бактерії завдяки ванкоміцину, цефоперазону та триметоприму, а також дріжджі та плісняві гриби завдяки циклогексиміду, забезпечуючи селективне збагачення зразків Campylobacter.

Склад у г/л:
Альфа-кетоглутарова - 1
Гемін - 0,01
Натрію карбонат - 0,6
Натрію хлорид - 5
Натрію метабісульфіт - 0,5
Піруват натрію - 0,5
Дріжджовий екстракт - 5
Ферментний розщеплювач тваринних тканин - 10
Гідролізат лактальбуміну — 5

Інструкція із застосування:
У рекомендаціях ISO 10272 описано процедуру ідентифікації та підрахунку Campylobacter spp. у зразках. Спочатку досліджувана порція зразка вноситься у бульйон Болтона для збагачення. Після цього суміш інкубують в мікроаеробних умовах протягом 4-6 годин при 37 ºC, а потім при 41,5 ºC протягом 44±4 годин. Звернувши увагу на отриману культуру збагачення, проводять перенесення зразків на два селективні середовища, агар-CCDA і ще одне середовище з різними селективними принципами. Культивують ці середовища протягом 44 годин при 41,5 ºC в мікроаеробних умовах для визначення потенційних колоній Campylobacter. Підозрілі колонії аналізують на морфологію та рухливість під мікроскопом, а також висіюють на неселективний кров'яний агар для підтвердження їхньої ідентичності за допомогою визначення оксидазної активності та тестів на аеробний ріст при 25 ºC.

Замовити основу бульйону для селективного збагачення Болтон Conda 500 г 1441 можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.

Написать отзыв