Бульйон ESTY Conda 500 г 1254

Під замовлення

Бульйон ESTY Conda 500 г 1254

Під замовлення
Модель:
Х0385457
0 відгуків | Написати відгук
0.00 грн
 Купити
  • Опис
  • Відгуків (0)
Для вирощування streptococcus thermophilus в йогурті
Селективне виділення: streptococcus
Промисловість: харчова промисловість / молочні продукти

Бульйон ESTY - рекомендоване середовище для культивування молочнокислих стрептококів та їх бактеріофагів, зокрема, з йогурту та інших молочних продуктів.
Підвищена концентрація гліцерофосфату в бульйоні ESTY виконує подвійну роль: він діє як регулятор рН і пригнічує розвиток lactobacillus bulgaricus, одночасно сприяючи зростанню молочнокислих стрептококів. Це середовище особливо добре підходить для підтримання вихідних культур, які в процесі метаболізму продукують кислоти.
До складу бульйону входять яловичий екстракт, триптон та соєвий пептон, які забезпечують необхідний азот, вітаміни, мінерали та амінокислоти, життєво важливі для росту мікроорганізмів. Екстракт дріжджів містить цілий ряд вітамінів групи В. Гліцерофосфат натрію слугує буферним агентом, підтримуючи рівень рН. Аскорбінова кислота додається для стимулювання росту молочнокислих стрептококів. Сульфат магнію відіграє важливу роль, оскільки він необхідний для широкого спектру ферментативних реакцій, включаючи реплікацію ДНК, а також сприяє буферності. Бактеріологічний агар слугує затверджувачем.

Cклад у г/л:
Аскорбінова кислота - 0,5
Яловичий екстракт - 5
Гліцерофосфат натрію - 19
Магнію сульфат - 0,25
Соєвий пептон - 5
Триптон - 5
Дріжджовий екстракт — 2,5

Інструкція із застосування:
- Засійте 1 мл матеріалу та інкубуйте при температурі 30 ± 2ºC протягом 72 годин.
- Для streptococcus thermophilus при 35 ± 2ºC протягом 24-48 годин.

Замовити бульйон ESTY Conda 500 г 1254 можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.

Написать отзыв