Бульйон автоіндукований з мікроелементами LB Conda 500 г 2114

Під замовлення

Бульйон автоіндукований з мікроелементами LB Conda 500 г 2114

Під замовлення
Модель:
Х0386087
0 відгуків | Написати відгук
0.00 грн
 Купити
  • Опис
  • Відгуків (0)
Для експресії IPTG-автоіндукованих штамів бактерій
Промисловість: поживні середовища для молекулярної біології

Бульйон автоіндукований з мікроелементами LB підтримує підвищену щільність клітин, сприяючи тривалому росту E. coli у логарифмічній фазі. Як наслідок, збільшується виробництво рекомбінантних білків і плазмової ДНК.
Середовище працює за принципом диференційованого метаболізму джерел вуглецю, що стимулює ріст клітин високої щільності та автоматичну індукцію експресії білків з промоторів lac. У якості джерел вуглецю в ньому використовуються глюкоза і лактоза. Глюкоза метаболізується переважно під час фази росту, що дозволяє поглинати лактозу після виснаження глюкози. Це призводить до розблокування промоторів T7lac, індукуючи експресію Т7 РНК-полімерази, що сприяє синтезу цільових білків. Середовище сприяє росту клітин високої щільності та спонтанній індукції експресії білків, усуваючи необхідність регулювати щільність клітин або використовувати IPTG для індукції. Триптон, дріжджовий екстракт і фосфати калію забезпечують необхідний азот, вітаміни, мінерали, амінокислоти та буферну систему для росту клітин. Крім того, середовище спрощує індукцію та аналіз численних клонів, оскільки культури можна легко розсівати і вирощувати до насичення.

Cклад у г/л:
Глюкоза - 0,5
Сульфат амонію - 3,3
Фосфат натрію - 7,1
Сульфат магнію - 0,15
Монокалій фосфат - 6,8
Триптон - 10
Дріжджовий екстракт - 5
Мікроелементи - 0,015
Альфа-лактоза - 2

Інструкція із застосування:
- Проведіть експериментальну процедуру відповідно до призначення або мети.
- Інкубувати при температурі 35±2 ºC протягом 18-48 годин

Замовити бульйон автоіндукований з мікроелементами LB Conda 500 г 2114 можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.

Написать отзыв