Середовище для сприяння росту лактобактерій
Промисловість: харчова / молочні продукти
Це середовище було спеціально розроблене для вирішення проблем, пов'язаних зі штамами, які демонстрували неоптимальний ріст в існуючих середовищах, таких як L. brevis і L. fermenti, при цьому усуваючи змінність, пов'язану з наявністю томатного соку як компонента.
Середовище добре підходить для культивування молочнокислих бактерій, включаючи такі види, як Lactobacillus, Pediococcus та Leuconostoc. До його складу входять ключові компоненти: цитрат амонію з низьким рівнем рН, який пригнічує більшість мікроорганізмів, водночас сприяючи росту лактобактерій. Дифосфат калію та ацетат натрію, що слугують буферними агентами для підтримки низького рівня рН. Полісорбат 80, що виконує функцію емульгатора. Сульфати марганцю та магнію, що забезпечують необхідні іони та сульфати. Бактеріологічний пептон і яловичий екстракт, що забезпечують азот, вітаміни, мінерали та амінокислоти, необхідні для росту мікроорганізмів. Екстракт дріжджів,слугує джерелом вітамінів, особливо групи В.
Склад у г/л:
Фосфат калію - 2
Магнію сульфат - 0,1
Манганаза сульфат - 0,05
Яловичий екстракт - 10
Полісорбат 80 - 1
Ацетат натрію - 5
Дріжджовий екстракт - 5
Пептон протеоза Nº3 - 10
Амонію цитрат — 2
Інструкція із застосування:
Висійте та інкубуйте при 33-37 ºC протягом 18-24 годин.
Замовити бульйон MRS без декстрози Conda 500 г 1295 можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.
Промисловість: харчова / молочні продукти
Це середовище було спеціально розроблене для вирішення проблем, пов'язаних зі штамами, які демонстрували неоптимальний ріст в існуючих середовищах, таких як L. brevis і L. fermenti, при цьому усуваючи змінність, пов'язану з наявністю томатного соку як компонента.
Середовище добре підходить для культивування молочнокислих бактерій, включаючи такі види, як Lactobacillus, Pediococcus та Leuconostoc. До його складу входять ключові компоненти: цитрат амонію з низьким рівнем рН, який пригнічує більшість мікроорганізмів, водночас сприяючи росту лактобактерій. Дифосфат калію та ацетат натрію, що слугують буферними агентами для підтримки низького рівня рН. Полісорбат 80, що виконує функцію емульгатора. Сульфати марганцю та магнію, що забезпечують необхідні іони та сульфати. Бактеріологічний пептон і яловичий екстракт, що забезпечують азот, вітаміни, мінерали та амінокислоти, необхідні для росту мікроорганізмів. Екстракт дріжджів,слугує джерелом вітамінів, особливо групи В.
Склад у г/л:
Фосфат калію - 2
Магнію сульфат - 0,1
Манганаза сульфат - 0,05
Яловичий екстракт - 10
Полісорбат 80 - 1
Ацетат натрію - 5
Дріжджовий екстракт - 5
Пептон протеоза Nº3 - 10
Амонію цитрат — 2
Інструкція із застосування:
Висійте та інкубуйте при 33-37 ºC протягом 18-24 годин.
Замовити бульйон MRS без декстрози Conda 500 г 1295 можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.