Бульйон Мюллера-Кауфмана.
Застосовується у мікробіологічних лабораторіях різного напряму. Наприклад, медичних, Держпродспоживслужби, у лабораторіях контролю якості підприємств харчової промисловості.
Бульйон використовують для збагачення та накопичення сальмонел.
Особливість - повне інгібування кишкової палички післяі інкубації протягом 24 годин.
Вказівки.
Бульйон чутливий до перегрівання.
Не можна автоклавувати.
Після приготування до охолодженого середовища додають розчин йоду та діамантового зеленого.
Культивування – протягом 18...24 годин при температурі 42°С.
Мікробіологічні показники.
Salmonella typhimurium 79.
Escherichia coli O55 N3912/41.
Рекомендації.
Зберігати необхідно в герметично закритій заводській банці при +5С... +25С, уникаючи потрапляння прямих сонячних променів, а також води.
Термін зберігання, при зазначених вище рекомендаціях – 24 місяці.
Країна виробник – Україна.
Замовити можна через Кошик покупця, або зв'язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефонами 044 363 17 74, 067 011 17 74, 050 010 47 74.
Застосовується у мікробіологічних лабораторіях різного напряму. Наприклад, медичних, Держпродспоживслужби, у лабораторіях контролю якості підприємств харчової промисловості.
Бульйон використовують для збагачення та накопичення сальмонел.
Особливість - повне інгібування кишкової палички післяі інкубації протягом 24 годин.
Вказівки.
Бульйон чутливий до перегрівання.
Не можна автоклавувати.
Після приготування до охолодженого середовища додають розчин йоду та діамантового зеленого.
Культивування – протягом 18...24 годин при температурі 42°С.
Мікробіологічні показники.
Salmonella typhimurium 79.
Escherichia coli O55 N3912/41.
Рекомендації.
Зберігати необхідно в герметично закритій заводській банці при +5С... +25С, уникаючи потрапляння прямих сонячних променів, а також води.
Термін зберігання, при зазначених вище рекомендаціях – 24 місяці.
Країна виробник – Україна.
Замовити можна через Кошик покупця, або зв'язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефонами 044 363 17 74, 067 011 17 74, 050 010 47 74.