Бульйон поживний використовується для підтримки росту різних мікроорганізмів, що не вимагають поживних речовин.
Застосування:
- у бактеріологічному контролі води, молочної продукції, клінічних зразків;
- як основа для приготування інших середовищ;
- у харчовій галузі для контролю якості різних процесів, наприклад при нагріванні, висушуванні, зберіганні, вимірюванні рН та інших, при яких викликаються сублетальные травми мікроорганізмів.
Особливості.
Бактеріологічний пептон та м'ясний екстракт – це джерела вітамінів, мінералів, амінокислот, азоту, які необхідні для зростання бактерій.
Дріжджовий екстракт - це джерело вітамінів, особливо групи В.
Натрій хлорид – постачальник необхідних електролітів для транспортування та підтримки осмотичного тиску.
Склад:
- м'ясний екстракт 1 г\л;
- бактеріологічний пептон 5 г/л;
- натрію хлорид 5 г\л;
- дріжджовий екстракт 2 г\л;
- pH 6.8 +/- 0.2 при 25 °C.
Інструкція з виготовлення.
Необхідно розчинити 13 г середовища на 1000 мл дистильованої води, добре перемішуючи нагріти до розчинення. Прокип'ятити 1 хвилину до повного розчинення. Розлити в ємність, стерилізувати в автоклаві протягом 15 хвилин при 121 С.
Готове середовище буде бурштинового кольору зі слабким світінням, його необхідно зберігати при нормальній температурі 2…8 С.
Дегітратоване середовище – це гомогенний, сипкий порошок кремового кольору.
Середовище необхідно утилізувати, якщо помічені зміни його фізичних характеристик.
В упаковці – 0,5 кг.
Виробництво – Іспанія.
Замовити можна через Кошик покупця, або зв'язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефонами 044 363 17 74, 067 011 17 74, 050 010 47 74.
Застосування:
- у бактеріологічному контролі води, молочної продукції, клінічних зразків;
- як основа для приготування інших середовищ;
- у харчовій галузі для контролю якості різних процесів, наприклад при нагріванні, висушуванні, зберіганні, вимірюванні рН та інших, при яких викликаються сублетальные травми мікроорганізмів.
Особливості.
Бактеріологічний пептон та м'ясний екстракт – це джерела вітамінів, мінералів, амінокислот, азоту, які необхідні для зростання бактерій.
Дріжджовий екстракт - це джерело вітамінів, особливо групи В.
Натрій хлорид – постачальник необхідних електролітів для транспортування та підтримки осмотичного тиску.
Склад:
- м'ясний екстракт 1 г\л;
- бактеріологічний пептон 5 г/л;
- натрію хлорид 5 г\л;
- дріжджовий екстракт 2 г\л;
- pH 6.8 +/- 0.2 при 25 °C.
Інструкція з виготовлення.
Необхідно розчинити 13 г середовища на 1000 мл дистильованої води, добре перемішуючи нагріти до розчинення. Прокип'ятити 1 хвилину до повного розчинення. Розлити в ємність, стерилізувати в автоклаві протягом 15 хвилин при 121 С.
Готове середовище буде бурштинового кольору зі слабким світінням, його необхідно зберігати при нормальній температурі 2…8 С.
Дегітратоване середовище – це гомогенний, сипкий порошок кремового кольору.
Середовище необхідно утилізувати, якщо помічені зміни його фізичних характеристик.
В упаковці – 0,5 кг.
Виробництво – Іспанія.
Замовити можна через Кошик покупця, або зв'язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефонами 044 363 17 74, 067 011 17 74, 050 010 47 74.