Бульйон Роте Conda 500 г 1238

Під замовлення

Бульйон Роте Conda 500 г 1238

Під замовлення
Модель:
Х0385450
0 відгуків | Написати відгук
0.00 грн
 Купити
  • Опис
  • Відгуків (0)
Для кількісного визначення фекальних ентерококів
Селективний підрахунок ентерококів

Бульйон Rothe, також відомий як глюкозний бульйон з азидом, є селективним середовищем, рекомендованим Мальманом і Селігманом для точного кількісного визначення ентерококів у різних зразках, включаючи воду, харчові продукти і матеріали з підозрою на забруднення з джерел стічних вод. Ентерококи вважаються основними індикаторами фекального забруднення води, особливо з огляду на те, що кишкова паличка демонструє надзвичайну стійкість до хлоридів.
Середовище містить комбінацію пептонних сумішей і казеїнового пептону, що забезпечує багате джерело азоту, вітамінів, мінералів і незамінних амінокислот, необхідних для підтримки росту бактерій. Глюкоза, ферментований вуглевод, слугує основним постачальником вуглецю та енергії. Хлорид натрію входить до складу для забезпечення необхідних електролітів, сприяючи клітинному транспорту та підтриманню осмотичного балансу. Додавання азиду натрію призначене для селективного пригнічення грамнегативних бактерій.

Cклад у г/л:
Глюкоза - 7,5
Яловичий екстракт - 4,5
Пептонна суміш - 15
Азид натрію - 0,2
Натрію хлорид — 7,5

Інструкція із застосування:
Бульйон Rothe ідеально підходить для підрахунку ентерококів методом серійних розведень. По 10 мл зразка висівають у 10 мл пробірки з подвійною концентрацією бульйону Rothe (або 1 мл зразка в 10 мл середовища однократної концентрації). Використовуйте 5 пробірок для кожного розведення (за Маллманом і Селігманом).
Інкубуйте всі пробірки при температурі 35 ± 2°C протягом 24 - 48 годин. Підтвердження наявності фекальних ентерококів отримують шляхом подальшого посіву позитивних пробірок на бульйон EVA (кат. виробника 1230).

Замовити бульйон Rothe Conda 500 г 1238 можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.

Написать отзыв