Бульйон з глюкозою та хлорамфеніколом Conda 500 г 1258

Під замовлення

Бульйон з глюкозою та хлорамфеніколом Conda 500 г 1258

Під замовлення
Модель:
Х0385458
0 відгуків | Написати відгук
0.00 грн
 Купити
  • Опис
  • Відгуків (0)
Селективне середовище для виділення та підрахунку дріжджів і плісняви в молоці та молочних продуктах методом MPN
Селективна ізоляція: дріжджі та плісняві гриби
Промисловість: молочні продукти

У своєму складі бульйон містить: дріжджовий екстракт, отриманий з гідролізованих дріжджів, являє собою водорозчинну фракцію і служить багатим джерелом вітамінів і різних поживних речовин, що стимулюють ріст дріжджів і пліснявих грибів. Глюкоза - джерело енергії та вуглецю,входить до складу як зброджуваний вуглевод. Хлорамфенікол - антибіотик,який допомагає виділити патогенні гриби, особливо у сильно забруднених зразках, оскільки він ефективно пригнічує ріст більшості бактерій-забруднювачів. Зокрема, хлорамфенікол рекомендують використовувати в мікробіологічних середовищах завдяки його термостабільності та широкому спектру дії проти бактерій.
Бульйон з глюкозою та хлорамфеніколом рекомендований Міжнародною молочною федерацією (FIL-IDF) для виділення та кількісного визначення дріжджів і пліснявих грибів у молоці та молочних продуктах за методом найбільш вірогідного числа (MPN).

Склад у г/л:
Глюкоза - 20
Хлорамфенікол - 0,2
Дріжджовий екстракт — 5

Інструкція із застосування:
Посіяти послідовно в декількох розведеннях, як зазначено в методиці MPN. Інкубуйте при 25 - 30°C і досліджуйте через 3 - 7 днів. Результати подавати у вигляді кількості колоній на грам продукту.

Замовити бульйон з глюкозою та хлорамфеніколом Conda 500 г 1258 можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.

Написать отзыв