Бульйон Сабуро з хлорамфеніколом і декстрозою Conda 500 г 1284

Під замовлення

Бульйон Сабуро з хлорамфеніколом і декстрозою Conda 500 г 1284

Під замовлення
Модель:
Х0385468
0 відгуків | Написати відгук
0.00 грн
 Купити
  • Опис
  • Відгуків (0)
Для селективного вирощування та ізоляції дріжджів і пліснявих грибів
Селективне виділення: дріжджі, патогенні гриби
Промисловість: косметична / клінічна / харчова

Це середовище є адаптацією декстрозного бульйону Сабуро (кат. виробника 1205), покращеного за рахунок додавання хлорамфеніколу - антибіотика, здатного пригнічувати переважну більшість бактеріальних забруднювачів. Хлорамфенікол відіграє ключову роль в ізоляції патогенних грибів з сильно забруднених матеріалів, ефективно стримуючи ріст більшості забруднюючих бактерій. Його придатність для цього середовища зумовлена такими факторами, як термостійкість та широкий спектр дії проти бактерій..
Декстроза відіграє вирішальну роль як ферментований вуглевод, що постачає необхідні джерела вуглецю та енергії для підтримки росту мікроорганізмів. Суміш пептонів вносить незамінний азот, вітаміни, мінерали та амінокислоти, необхідні компоненти для активного росту. За рахунок чіткій концентрації декстрози в поєднанні з кислим рівнем рН, середовище є сприятливим для грибів, сприяючи їхньому розмноженню та пригнічуючи ріст інших мікроорганізмів.

Склад у г/л:
Декстроза - 20
Хлорамфенікол - 0,5
Суміш пептонів – 10

Інструкція із застосування:
Засіяти та інкубувати при температурі 30 ºC протягом 3-7 днів

Замовити бульйон Сабуро з хлорамфеніколом і декстрозою Conda 500 г 1284 можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.

Написать отзыв