Бульйон буферний sLB Conda 500 г 1199

Під замовлення

Бульйон буферний sLB Conda 500 г 1199

Під замовлення
Модель:
Х0386109
0 відгуків | Написати відгук
0.00 грн
 Купити
  • Опис
  • Відгуків (0)
Середовище призначене для збільшення росту бактерій і призводить до високих виходів низькокопійних плазмід і надвисоких виходів висококопійних плазмід.
Отримання та відновлення компетентних клітин кишкової палички
Промисловість: молекулярна біологія / мікробіологічні поживні середовища

Використовуючи знання, отримані в результаті тривалих досліджень,спеціалісти розробили нову формулу. Ця рецептура включає запатентовану суміш пептонів, дріжджового екстракту та солей, які сприяють більш активному росту рекомбінантних клітин E. coli. У бульйоні sLB клітини продовжують реплікацію після фази лог-фази, що призводить до збільшення виходу ДНК-плазмід.
Суміш пептонів, дріжджового екстракту, агару та солей, що містяться в цьому середовищі, забезпечують необхідні фактори росту, включаючи азот, вуглець, сірку, мінерали та вітаміни - особливо групи В. Хлорид натрію відіграє ключову роль, постачаючи необхідні електроліти, а саме іони натрію, що мають вагоме значення для клітинного транспорту та осмотичного балансу.
Культури на бульйоні sLB демонструють чудову стабільність клітин протягом 3 днів без їхньої загибелі. Це середовище пропонує зручність у тому, що не потребує постійного моніторингу.

Склад у г/л:
Дріжджовий екстракт, спеціальна пептонна суміш, солі - 54,48

Інструкція із застосування:
- Проведіть експериментальну процедуру відповідно до призначення або мети.
- Проведіть посів та інкубуйте при температурі 35±2 ºC протягом 24, 48 та 72 годин.

Замовити бульйон буферний sLB Conda 500 г 1199 можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.

Написать отзыв