Для виявлення аліциклобактерій у фруктових соках
Галузь: харчова
Аліцилобактерії - це рід грампозитивних паличкоподібних бактерій, здатних утворювати спори. Ці мікроорганізми демонструють стійкість у кислому середовищі, а спори виживають при звичайних методах пастеризації. Присутність аліцилобактерій в упакованих продуктах може спричинити зміну смаку. На відміну від газоутворення або помітних змін у зовнішньому вигляді тари, псування стає очевидним лише тоді, коли споживач відкриває тару і починає споживати продукт.
До складу входять наступні компоненти:
- глюкоза - слугує ферментованим вуглеводом, забезпечуючи вуглецем та енергією;
- дріжджовий екстракт - джерелом вітамінів, особливо групи В;
- розчинний крохмаль - функціонує як фактор росту, діючи як колоїдний протектор і нейтралізуючи токсичні побічні продукти, які можуть утворюватися під час розвитку організмів;
Значення рН і підвищена температура інкубації ефективно пригнічують забруднюючу флору.
Склад у г/л:
Глюкоза - 2
Розчинний крохмаль - 2
Дріжджовий екстракт — 2
Інструкція із застосування:
- Візьміть посівний матеріал стерильною петлею.
- Занурте петлю у середовище і обережно струсіть.
- Інкубуйте при 60 ºC протягом 48-72 годин.
Замовити бульйон YSG Conda 500 г 2100 можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.
Галузь: харчова
Аліцилобактерії - це рід грампозитивних паличкоподібних бактерій, здатних утворювати спори. Ці мікроорганізми демонструють стійкість у кислому середовищі, а спори виживають при звичайних методах пастеризації. Присутність аліцилобактерій в упакованих продуктах може спричинити зміну смаку. На відміну від газоутворення або помітних змін у зовнішньому вигляді тари, псування стає очевидним лише тоді, коли споживач відкриває тару і починає споживати продукт.
До складу входять наступні компоненти:
- глюкоза - слугує ферментованим вуглеводом, забезпечуючи вуглецем та енергією;
- дріжджовий екстракт - джерелом вітамінів, особливо групи В;
- розчинний крохмаль - функціонує як фактор росту, діючи як колоїдний протектор і нейтралізуючи токсичні побічні продукти, які можуть утворюватися під час розвитку організмів;
Значення рН і підвищена температура інкубації ефективно пригнічують забруднюючу флору.
Склад у г/л:
Глюкоза - 2
Розчинний крохмаль - 2
Дріжджовий екстракт — 2
Інструкція із застосування:
- Візьміть посівний матеріал стерильною петлею.
- Занурте петлю у середовище і обережно струсіть.
- Інкубуйте при 60 ºC протягом 48-72 годин.
Замовити бульйон YSG Conda 500 г 2100 можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.