Середовище BUTI Conda 500 г 1184

Під замовлення

Середовище BUTI Conda 500 г 1184

Під замовлення
Модель:
Х0385634
0 відгуків | Написати відгук
0.00 грн
 Купити
  • Опис
  • Відгуків (0)
Для виявлення Clostridium tyrobutyricum.
Промисловість: молочні продукти

Середовище BUTI - це спеціальне поживне середовище, призначене для визначення найбільш вірогідного числа (МPN) Clostridium tyrobutiricum.
Відомо, що Clostridium tyrobutyricum, грампозитивна паличкоподібна бактерія, утворює спори в сирому молоці. У сирах з високим рівнем pH ця бактерія ферментує молочну кислоту в анаеробних умовах, що призводить до утворення масляної та оцтової кислот, а також газоподібного водню.
До складу середовища входять триптичні гідролізати казеїну та яловичого екстракту, які забезпечують необхідний для росту бактерій азот, вітаміни, мінерали та амінокислоти. Дріжджовий екстракт слугує джерелом вітамінів, особливо групи В. Ацетат натрію діє як буферний агент, а хлорид натрію забезпечує життєво важливі електроліти для клітинного транспорту та осмотичної рівноваги. Крохмаль у складі середовища виконує подвійну функцію: він функціонує як фактор росту і діє як колоїдний протектор, нейтралізуючи токсичні побічні продукти, які можуть утворюватися під час росту бактерій.

Склад у г/л:
Яловичий екстракт - 10
Ацетат натрію - 8
Натрій хлорид - 5
Розчинний крохмаль - 1
Дріжджовий екстракт - 3
Триптик гідролізований казеїну — 10

Інструкція із застосування:
- Візьміть посівний матеріал стерильною петлею.
- Занурте петлю у середовище і обережно струсіть.
- Інкубуйте при 37±2 ºC протягом 7 днів.

Замовити середовище BUTI Conda 500 г 1184 можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.

Написать отзыв